Miskolc
Eladó lakás
Ár
26 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8497
Három szobás, kényelmes, modern családi otthon eladó
Méretek
Méret
73
Nettó méret
73
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Fűtés átalány
26000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

loggia

Felszereltség

pince,

tároló

További adatok
Építés éve
1980
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
20
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Komlóstető csendes részén, kiváló tömegközlekedéssel és infrastruktúrával ellátott környéken eladó ez a modern, kényelmes, 3 teljes szobás, 73 nm-es nyugati fekvésű lakás mely egy 4 emeletes lépcsőház földszintjén található. Az ingatlanban 2021-ben teljes körű felújítás történt, amely magában foglalta a villamos hálózat, vízvezetékek és konvektorok, valamint a nyílászárók teljes cseréjét. A nyílászárókon újonnan felszerelt redőnyök találhatók. A konyha, fürdőszoba és a Wc teljes burkolását kicserélték a szaniterekkel együtt. A Wc helyiség hátsó burkolata egy nemrég történt központi felújítás miatt részlegesen hiányzik. A konyhában egyedileg elkészített konyhaszekrény és új konyhai gépek (gázfőzőlap, sütő, mosogatógép) is beépítésre kerültek, melyek a vételár részét képezik. A klíma és az előszobai beépített szekrény megbeszélés alapján maradnának a lakásban. A lakásban gázkazános fűtés biztosítja a meleget, a fűtési költség a földszinti elhelyezkedés ellenére alacsony. A közös költség 10'500,- Ft / hó, a rezsi havonta 30'000,- Ft alatt van. Az ingatlan energia-fogyasztása nem haladja meg a törvényi szabályozásban előírt átlagfogyasztási értékeket. Az ingatlanhoz egy kerékpár-tároló és egy pince is tartozik. Mind a lépcsőház, mind a lakóközösség csendes, családias , kulturált. A környéken iskola, óvoda, boltok sétatávolságon belül helyezkednek el. A lakást ajánljuk akár nagyobb családnak is, hiszen a három különálló szoba és a tágas konyha kényelmes otthont teremt. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal! Hellebrand Mónika Érdeklődni: +36 30 480 32 38 hellebrand.monika@immo1.hu Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. http://www.immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!