Erdőkertes
Eladó családi ház
Ár
129 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 71083
Erdőkertesen családi ház bejáratott üzlettel eladó
Méretek
Méret
336
Telek mérete
1000
Terasz mérete
60
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Erdőkertes
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

padlófűtés,

gázfűtés cirkó,

vegyes tüzelés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Egyéb extrák
ásott kút, dupla kürtös kémény, riasztó
Felszereltség

garázs,

bolt

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1983
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
felújítás alatt
Emeletek száma
3
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
egyéb
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Erdőkertesen, közel a központhoz eladó kétgenerációssá alakítható ház, ház mérete: 336nm telek mérete:1000 m2 telekkel, bejáratott üzlethelyiséggel Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, akár befektetésnek is kiváló Méretei: Földszinten 135nm -tágas nappali galériával -1 hálószoba -1 vendég szoba -1tágas fürdőszoba + wc, -1külön wc -konyha étkezővel -kamra -előszoba Emeleten 96nm -3 hálószoba -1 kádas fürdőszoba ( + wc ) -galéria ami szintén szoba méretű A háznak minden adottsága megvan ahhoz, hogy akár két lakássá alakítható legyen. Alsó szint 105nm -garázs ketté van osztva, hátsó udvar felőli része műhelyeknek kialakított -utcafronti része jvegyesboltként üzemel, a helyiek által ismert, jól bejáratott hely. Frekventáltsága miatt, bármilyen üzlet üzemeltetésére alkalmas lehet. Az üzlet klímával ellátott. A ház fűtése: -vegyestüzelésű kazán gondoskodik, -de kondenzációs kazán is van, -a hőleadás padlófűtéssel és radiátorral megoldott. -meleg vizet bojler biztosítja -nagyméretű, hőszigetelt, méretre gyártott fa ablakok világos terek, mely fokozza komfort érzetet A ház szigetelt 10cm dryvit, tégla építésű. 2022-ben belűlről teljes körű felújításon esett át, karbantartása folyamatos. Kívülről a terasz, erkély lépcsőkorlát valamint az utcai kerítés az új tulajdonosra vár Az udvar fákkal beültetett, ásott kúttal rendelkezik.További 4 autó beállására van lehetőség Hatalmas méretének köszönhetően további lehetőségeket nyújtva a következő tulajdonosainak.