Zánka
Eladó családi ház
Ár
150 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 61931
Korszerű, új építésű szép, panorámás nyaraló nagy teraszokkal, megfizethető áron!
Méretek
Méret
180
Telek mérete
700
Terasz mérete
40
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Zánka
Alapvető adatok
Szobák
5
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
mennyezethűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok
Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség

pince

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Lakások száma
1
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Internet szolgáltató
van
Leírás
A 180 nm-es modern épület korszerű anyagokból készült, padló- és mennyezeti fűtés-hűtésrendszerrel rendelkezik hőszivattyúval. Elektromos autótöltővel. A földszinten az amerikai konyhás nappaliból tágas, fedett teraszra érkezünk szép balatoni kilátással. A földszinten még 2 hálószoba, fürdőszoba és egy gépház készült. A tetőtér bája szintén egy tágas, terasz csoda szép kilátással. Itt a fürdőszoba még befejezésre vár. A tetőtér 70 nm alapterületű, a földszint 110 nm. A minden igényt kielégítő műszaki állapotú ingatlan igazán jó befektetés mindössze 15 perc sétára a strandtól. További információért várom a hívását! Mikola Margit