Mályi
Eladó nyaraló
Ár
27 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 56529
Lakjon vagy pihenjen Mályi-tópart folyamatosan fejlődő üdülőövezetében!
Méretek
Méret
89
Méret tulajdoni lap szerint
278
Telek mérete
278
Terasz mérete
30
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Mályi
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

cserépkályha,

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára,

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

előkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1983
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
nem aszfaltozott út
Leírás
Megvásárlásra kínálok Mályi-tó üdülőövezetben egy 89 m² nyaralót! Az üdülőövezet Miskolctól mindössze néhány km-re található, ahonnan főúton vagy a nemrég átadott kerékpárúton is könnyen el tud jutni. Választhatja a buszközlekedést is, a ház mindössze 300 méterre található a buszmegállótól. A tópart folyamatosan épül ki, és egyre több a családi program. Autópálya felhajtó 7-8 km-re található, észak és déli irányba egyaránt. A tovább építhető ingatlan rendezett átkötő- nem forgalmas utcában, közel a strandhoz és az élelmiszerbolthoz található. Ingatlan-nyilvántartási adatok: Kivett hétvégi ház, udvar Jelenlegi funkciója: Hétvégi ház, nyaraló A telek területe: 278 m² A ház területe: redukált: 89 m², bruttó területe: 113 m² Átlagos belmagasság: mindenhol 2,2 méter Szintek száma: 2 teljes szint, padlástér nincs Szobák száma; 3 szoba + nappali Pince alapterülete: 16 m², átlagos belmagassága: 1,95 m Egyéb épület: 20 m2 garázs, anyaga lemez A ház állaga: Tégla Tető szerkezete, fedése: fagerenda szerkezet, félnyeregetető, palafedés Állaga: átlagos, beázás nyoma nem észlelhető, repedés nem észlelhető Közművek: vezetékes víz, földgáz, csatorna, elektromos- 3x16 A+ vezérelt (éjszakai) áram Fűtés: részben fűthető, konvektorok, cserépkályha Nyílászárók: részben műanyag bejárati ajtó és ablakok, részben az eredeti fa ablakok Kerítés: a telek mindenhol körülhatárolt, részben hegesztett kerítésemnek, részben drótháló, részben lamellás kerítés A földszinti, mind az emeleti, utca felé néző szobák erkélyesek. A ház a közelmúltban egy kisebb állagmegóvó karbantartáson esett át, felújításra elő lett készítve. A villamoshálózat átvizsgálásra került, az ingatlan vezérelt (éjszakai) árambekötéssel is rendelkezik. A ház részben fűtött, gázkonvektorok és egy cserépkályha állnak rendelkezésre. Minden közmű működik. A ház előtti, földszinti terasz most lett újra burkolva, a lépcső lebetonozva. A telek parkosított. A telek kerítéssel kőrbe határolt, a három telekhatáros szomszédból, kettő állandó lakos. A ház előtt, a kavicsos utcában szép tuják vannak. Mályi szolgáltatásokban gazdag, pékség, cukrászda, élelmiszerüzlet, bankfiók, oktatási intézmények stb. mind megtalálhatók. A tó 150 m, buszmegálló 500 m, vasútállomás 1,5 km távolságra találhatók. A Miskolc- déli nagy bevásárlóközpont 6 km. Szálláshely-szolgáltatásnak is kiválóan alkalmas, ennek kialakításában, és szakmai menedzselésében is segítséget tudunk adni, bérbeadással is könnyen hasznosítható az azonnal birtokba vehető ingatlan.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/2089

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem