Tamási
Eladó családi ház
Ár
10 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 42945
Tamásiban az Adorjánújtelep utcában 2 szobás, jó állapotú családi ház eladó!
Méretek
Méret
61
Méret tulajdoni lap szerint
61
Telek mérete
902
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tamási
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

melléképület,

pince

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1955
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
nem aszfaltozott út
Leírás
Csendes, kis forgalmú utcában, Tamási központi részétől 10 percre Adorjánújtelepen 2 szobás családi ház eladó! Az ingatlan pár éve felújításon esett át, a felújítás érintette a villany hálózatot, a vízvezetékeket, a burkolatokat, a gipszkartonos álmennyezeteket, a központi fűtés kiépítését. Az összes fal le van hálózva, ragasztva és glettelve. ELHELYEZKEDÉS - csendes övezetben (kis forgalmú utcában) - Tamási központi részétől 10 percre - parkolási lehetőség az ingatlan előtt, udvarban INGATLAN - telek: 902 m2 - lakótér: nettó 61 m2 - udvar kert része: 502 m2 HELYISÉGEK - szoba 15,84 m2 - szoba 15,6 m2 - konyha 12,2 m2 - fürdőszoba 6,1 m2 - spájz 2,5 m2 - előszoba 3,2 m2 - kazán 5,6 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - vegyes falazatú ház - tetőfedés: cserép - fa nyílászárók (szúnyoghálós) - járólap, laminált padló, parketta burkolatok - új villany és vízhálózat - gipszkartonos álmennyezet - fűtés: vegyes tüzelésű kazán - közmű: víz, villany (derítő) - általános állapot: jó állapotú Az ingatlanhoz tartozik: - kert: 502 m3 - jó állapotú pince Az ingatlan pár éve felújításon esett át, a felújítás érintette a villany hálózatot, a vízvezetékeket, a burkolatokat, a gipszkartonos álmennyezeteket, a központi fűtés kiépítését. Az összes fal le van hálózva, ragasztva és glettelve. Ha csendes környéken szeretné élni mindennapjait, az ingatlan elhelyezkedése önnek kedvez! Közvetlen szomszédok, nincsenek. A kertben barackfa, diófa található, méretéből adódóan gazdálkodásra is alkalmas lehet. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.