Salgótarján
Eladó családi ház
Ár
46 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 42931
SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ CSALÁDI HÁZ, NAGY TELEKKEL, GARÁZZSAL,VÁLLALKOZÁSNAK IS ALKALMAS ÉPÜLETTEL! KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!
Méretek
Méret
147
Méret tulajdoni lap szerint
1882
Telek mérete
1882
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Salgótarján
Egyéb adatok
Bútorozott
Részben bútorozott
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán,

kandalló

Konyha stílusa

ablakos,

szeparált,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
hegyekre néző
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Fűtés átalány
19000
Kert

hátsókert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

tároló,

riasztó,

elektromos kapu,

edzőterem,

kandalló,

szauna

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Energia tanúsítvány
CC
Építés éve
1992
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Nógrád vármegyében, Salgótarján-Pintértelep részén, gyönyörű elvehetetlen panorámával rendelkező, 3 szintes, szigetelt, felújított családi ház, garázzsal, tárolóval, alacsony rezsivel eladó. A 3 szintes épület 1882 m2-es összközműves telken épült 1992-ben. Az alsó szinten eredetileg garázs, tároló és kazánház volt, jelenlegi tulajdonosai egy akadálymentesített, külön bejáratú lakrészt alakítottak ki belőle. Igény szerint visszaalakítható, vagy vállalkozásnak, hobbiszobának is tökéletes. A lakótér a középső szinten és a tetőtérben helyezkedik el, melynek hasznos alapterülete 147 m2. A szinteket kényelmes lépcső köti össze. A középső szinten kialakításra került egy tágas nappali, egy nagyméretű konyha, étkezővel, 2 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő. A sok nyílászárónak és a déli fekvésnek köszönhetően egész nap szép világos. A tetőtérben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba,wc, közlekedő található. A ház kétgenerációssá lett minősítve, így ennek és a fűtés korszerűsítésének köszönhetően a rezsi is alacsony. A nyílászárók műanyagból vannak, a tetőtéri ablakok fából. Az otthon melegét többféle fűtési rendszer biztosíthatja. 2022-ben új gázkazán került beszerelésre, ezenkívül van még vegyes tüzelésű kazán és szintenként kandalló is.Az ingatlanban éjszakai áram és 380 V is rendelkezésre áll. A házban a beépített bútorok a vételár részét képezik.Ide tartozik a konyhabútor, előszobai gardróbszekrények, fürdőszobai szekrény stb. Főbb műszaki paraméterek: -betonalap -főfalak B30-as téglából vannak -10 cm-es homlokzati szigetelés -cseréptető -műanyag nyílászárók -fa tetőtéri ablakok -gázkazán -vegyes tüzelésű kazán -kandalló -kombinált üzemeltetésű (indirekt) bojler -elektromos úszókapu -kamerarendszer -riasztórendszer -38 m2-es önálló garázs -24 m2-es tároló -finn szauna -ipari áram Az ingatlan mögött elhelyezkedő hatalmas kertből gyönyörű panoráma tárul elénk a környező hegyekre. Az ingatlan a városközponttól mindössze 3 km-re helyezkedik el, főút mentén, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.Buszmegálló 100 m-re, található. Ajánlom ezt a jó állapotú, praktikus elosztású, nagy telekkel rendelkező ingatlant fiataloknak, nagyobb családoknak, 2 generációnak, Befektetőknek egyaránt. A ház tehermentes.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!