Tököl
Eladó családi ház
Ár
159 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 38055
Exkluzív családi ház stéggel a Ráckevei Soroksári Dunán a Tököli Parkerdőben!
Méretek
Méret
145
Telek mérete
618
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tököl
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

körbejárható

Terasz

terasz,

erkély

Egyéb extrák
saját stég
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1995
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Ráckevei-Soroksári Duna Partján, a Tököli Parkerdőben vízparttól néhány lépésre 2020-ban teljeskörűen felújított igényes 140 m2 alapterületű, nappali +4 hálószobás, téglaépítésű, szigetelt, duplakomfortos ingatlant kínálunk eladásra saját kizárólagos tulajdonú stéggel exkluzív környezetben, Budapest agglomerációjában! Az ingatlan paraméterei: • parkosított automata locsolórendszerrel kiépített 618 m2 telek • földszint: 60 m2 (amerikai konyhás nappali, szoba, kamra, fürdőszoba, terasz) • tetőtér: 55 m2 (társalgó/ hall, 3 lakószoba, fürdőszoba, erkély • szuterén: 30 m3 garázs és tároló Az ingatlan téglaépítésű, 10 cm dryvit szigeteléssel ellátott, betoncserép fedésű. A lakóház alumíniumszerkezetű 3 rétegű hang- és hőszigetelt nyílászárókkal és bejárati ajtóval rendelkezik, azokon redőnnyel és szúnyoghálóval. Az épület fűtését radiátoros hőleadással, és melegvíz ellátását Vaillant gázkazán biztosítja víztározóval. Az ingatlan rendkívül alacsony rezsiköltséggel fenntartható. Az ingatlanhoz tartozó 20 m2 nagyságú stég remek helyen kizárólagos tulajdonú. További előnyök: • nagyteljesítményű 12 kw napelemrendszer került kiépítésre • 3 x 25 Amper • 2 inverteres klíma • automata locsolórendszer • fúrt kút • 3 rétegű korszerű nyílászárók • fedett kocsibeálló • garázs • riasztó és kamerarendszer • BWT vízszűrő rendszer • elektromos kapu • jakuzzi • saját stég Az ingatlan ideális választás a természet adta nyugalomra vágyóknak, miközben elérhető távolságon belül van Budapest annak minden szükséges előnyeivel. Megtekintés előre egyeztetett időpontban. Hívjon bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is. A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/a

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.