Szekszárd
Eladó lakás
Ár
25 600 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 32305
Szekszárd központjában, liftes házban eladó 48 m2-es, jó állapotú lakás!
Méretek
Méret
48
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Szekszárd
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
panorámás
Fényviszonyok

világos

Fűtés átalány
10000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

loggia,

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
csúsztatott zsalu
Leírás
Szekszárdon, kedvelt környéken eladó egy befektetésre is ajánlott, jó állapotú, 2 szobás lakás. ELHELYEZKEDÉS: - Szekszárd, belváros - Minden pár perc távolságra, gyalogosan is (iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzletek, játszótér, posta, bank, stb.) ÉPÜLET: - 9 emeletes, liftes épület - rendezett, tágas lépcsőház - parkolás a ház előtti vagy mögötti parkolóban - akadálymentesített bejárat LAKÁS: - 6. emelet - 48 m2 HELYISÉGEK: - közlekedő: 3,7 m2 - konyha, étkező: 11,3 m2 - nappali: 18,4 m2 - szoba: 12 m2 - WC: 1,2 m2 - fürdőszoba: 2,4 m2 - erkély: 7,5 m2 ÁLLAPOT/MŰSZAKI: - vasbeton szerkezet, részben tégla kitöltőfalazat, építés éve: 1970 - műanyag, hőszigetelt nyílászárók (2011) - a szobában laminált padló, egyéb helyeken járólap burkolatok (2014-ben cserélve) - jó állapotú konyha (2015-ben cserélve) - fűtés: távhő digitális mérővel - a nappaliban klíma van - jó állapotú - 1 hónapon belül költözhető - közös költség: 10.900 Ft/hó - fűtés és meleg víz átalány kb. 10.000 Ft/hó - az ár a bútorokat nem tartalmazza, de lehetőség van azok megvásárlására is külön megegyezés alapján. Központi fekvéséből, méretéből ás állapotából adódóan befektetésre is ajánlott, ráköltés nélkül azonnal bérbe adható, de tökéletes választás fiatal fészekrakóknak, vagy az idősebb korosztálynak, akik alacsony fenntartású ingatlant keresnek. Győződjön meg róla személyesen is! Hívjon, és megmutatom! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Simon Andrea e.v. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.