Kosd
Eladó családi ház
Ár
60 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 32241
A NYUGALOM SZIGETE KOSDON! FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ, NAGY TELKEN, SZÁMTALAN LEHETŐSÉGGEL!
Méretek
Méret
100
Méret tulajdoni lap szerint
1737
Telek mérete
1737
Legnagyobb beép. magasság
5 m
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Kosd
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor,

cserépkályha

Konyha stílusa

nyári konyha

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
körbejárható
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

oldalkert,

hátsókert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Pest Vármegyében, Kosdon, csodás környezetben, 1737 m2-es összközműves telken, 100 m2-es, 3 szobás, teljes körűen felújítandó családi ház eladó. Az ingatlan építési telekként is tökéletes befektetés, méretéből adódóan 2 külön helyrajzi számra osztható és egy magánút kialakításával 2 új ház építhető rá. KÖRNYÉK: Kosd települése a Dunakanyartól keletre a Cserhát nyugati részén, a Naszály-hegy lábánál fekszik. Festői szépségű dombok ölelésében húzódik hosszan elterülő területének nagy része. Váctól 6 km-re, a Fővárostól mindössze 34 km-re található a település, az M2-es autópályán 30 perc alatt elérhető. A tömegközlekedés Vác felé nagyon jó, a helyi bevásárlási lehetőségek, szociális és egészségügyi ellátás, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta is a közelben. TELEK: A telek összközműves,1737 m2 nagyságú. Utcafronti szélessége 23 m. Maximum beépíthetősége 30%. Megengedett legnagyobb épületmagasság 5 m. Rendeltetési egységek számát tekintve egy főépület 2 lakással építhető. A legkisebb kialakítható teleknagyság 800 m2, így a helyi építési szabályzat alapján lehetőség van a telek megosztására, saját helyrajzi számmal.Befektetőknek, 2 generációnak is tökéletes lehetőség. Jelenleg a telken található egy erősen felújítandó, 100 m2-es lakóház, ásott kút, föld alatti borospince és több autó számára beállási lehetőség. HÁZ: Az önálló családi ház a 60-as évek elején épült, vegyes falazatú, szigetelve nincsen. A födém fafödém, a tetőn cserépfedés. Az épület 100 m2-es, állapota erősen felújítandó. Elosztása: 3 szoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, wc, előszoba, tároló. A nyílászárók fából vannak. A fűtést gázkonvektor és cserépkályha biztosítja. Belső képek a tulajdonosok kérésére nem kerülnek feltöltésre, email-ben szívesen küldök. SOK LEHETŐSÉG VAN EBBEN AZ INGATLANBAN: 1. A jelenlegi épület teljes felújitásával, bővítésével, garázs kialakításával, a hatalmas telek parkosításával, akár medencével egy gyönyörű otthon varázsolható belőle egy igazán szép és nyugodt környezetben, gyönyörű panorámával. 2. A helyi építési szabályzat lehetővé teszi ikerház építését is. 3. A telek kettéosztásával és egy magánút kialakításával 2 külön helyrajzi számon építhet 2 önálló házat.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!