Tolna
Eladó családi ház
Ár
38 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 32033
ELADÓ Tolnán 110 m2-es, 4 szobás családi ház, csendes, nyugodt környéken a vízparthoz közel, udvarral, garázzsal és melléképületekkel
Méretek
Méret
110
Telek mérete
1000
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tolna
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán,

vegyes tüzelés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

garázs,

tároló,

fúrt kút,

pince,

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1984
Állapot
részben felújított
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
ELADÓ Tolnán 110 m2-es, 4 szobás családi ház, csendes, nyugodt környéken, a vízparthoz közel. ELHELYEZKEDÉS: - Tolnán, a Holt-Duna parton - csendes, nyugodt környéken - a városközpont gyalog is könnyedén elérhető - közelben boltok, iskola, gyógyszertár, játszótér INGATLAN - telek: 1000 m2 - lakótér: nettó 110 m2 - földszintes épület - pince, az udvaron melléképületek és garázs HELYISÉGEK - nappali: 13 m2 - étkező, konyha: 13 m2 - szoba: 22 m2 - szoba: 16 m2 - szoba: 16 m2 - fürdőszoba: 8 m2 - fürdőszoba: 4,5 m2 - előszoba: 6,4 m2 - terasz: 5 m2 - tároló, kazánház: 9,6 m2 - tároló, műhely: 17,5 m2 - filagória: 14 m2 - garázs: 20 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - részben felújított, jó állapotú - építés éve: 1984 - tégla épület 40 cm széles falakkal - a tető lemezcseréppel borított - új, műanyag nyílászárók - belső burkolatok: laminált lap, PVC, járólap - teljes közmű (víz, villany, szennyvíz, gáz) - klímával felszerelt - a fűtés gázzal, vegyes tüzelésű kazánnal (2023-ban került kialakításra), illetve klímával is megoldható - az udvaron melléképületek, garázs, fúrt kút, pince található - idén kialakításra került egy fatároló és egy filagória is, amely családi, baráti összejöveteleknek kellemes helyszínt biztosít - acél és betonszerkezetű kerítés A ház nagyon csendes utcában található, ahonnan a városközpont és a Holt-Duna part is könnyedén elérhető. Közelben található az Alta-Ripa Szabadidőpark, ahol játszótér és sportpálya is található, így kisgyerekesek számára is tökéletes választás. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.