Budapest IX. kerület
Kiadó panzió/szálloda
Ár
60 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31941
Munkásszálló Budapesten hosszútávra kiadó cégek brigádok részéreakár üzemeltetéssel is.
Méretek
Méret
380
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest IX. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
25
WC-k száma
25
Fürdőszobák száma
25
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség

okosotthon funkciók

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Környék
Jó környék
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Internet szolgáltató
van
TV szolgáltató
van
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Figyelem cégek, brigádok részére! Budapesten, a IX. kerület szívében Ferencvárosban, a 3-as Metróhoz közel, az M5-ös végénél épült a munkásszálló A szálláshely kényelmes otthont biztosít a belváros szomszédságában azoknak, akiknek otthonuktól távol kell, hogy dolgozzanak. Legyen az egy építési projekt, külföldi vendégmunkásokkal végeztetett munka vagy egészségügyi dolgozók elhelyezése, komfortos szállást biztosít. Jelenleg 50 fő elszállásolására van lehetőség. 25 db kétágyas szoba áll a vendégeink rendelkezésére. Minden szobához tartozik: fürdőszoba WC 2 éjjeliszekrény 2 zárható ruhatároló szekrény tárolóval ellátott ágyak hűtőszekrény és falra szerelt TV is található. A munkásszállót tapasztalt munkásszálló tervezők és üzemeltetők bevonásával hozták létre. Tökéletes megoldás budapesti és környékbeli építkezésekhez, flotta dolgozóknak, reptéri munkásoknak. Szeparáltsága miatt nővér szállónak is kiválóan alkalmas. Szintén a vendégek kényelmét szolgálják az okos közösségi terek: a hangulatos étkező, a teljesen felszerelt konyha és mosókonyha. Az egész területen ingyenes, hipergyors wi-fi áll a lakók rendelkezésére. Zárt és biztonságos parkolóval rendelkezik . Munkavállalóinak nem kell elgyalogolni a parkolóig, hanem a szállásuk előtt beülhetnek az autóba vagy mikrobuszba. Az M3-as metró Pöttyös utca állomás pár perc séta M5/M0 autópálya könnyedén elérhető 10 perc alatt Népliget Autóbusz-állomás két metrómegálló McDonald’s, étkezdék a közelben Metro és egyéb szupermarketek percekre BÉRLETI FELTÉTELEK Egy vagy két éves határozott idejű szerződés Két hónap kedvezményes feltöltési periódus Napi 250 Euro bérleti díj (5 Euro per ágy). Üzemeltetési díjat és rezsit az ár nem tartalmazza