Budapest II. kerület
Eladó lakás
Ár
62 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31669
II. kerület Zöldlomb utcában, csendes, jól alakítható, erkélyes lakás eladó!
Méretek
Méret
52
Terasz mérete
5
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
18
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
csúsztatott zsalu
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Eladóvá vált a II. kerület Zöldlomb utában 1.5 szobás 52m2 es, 4. emeleti, nagyon jól alakítható, felújítandó lakás, pincében hozzá tartozó TÁROLÓVAL! A fürdő, és wc külön helyiségben található, kényelmes méretű. A nagyszobából juthatunk ki a panorámás kilátású erkélyre. A hálószobába a folyosón keresztül, és a nagyszobából is nyílik ajtó. Konyhája kis méretű, ablakos, szeparált, de alakítással nagyobbá varázsolható a kényelmes tereknek köszönhetően. A lakáshoz tartozik egy pinceszintű tároló, és egy, a lakás szintjén is. Az emeletek közti lépcsők kényelmesek. A ház 1980 ban épült, csúsztatott zsalus technológiával, homlokzata szigetelt. A társasháznak gyönyörű lekerített, gondozott, saját kertje van sok növénnyel. A lakás rendkívül csendes, a ház lakói rendes, kulturált emberek. A közös költség 32000 ft,/hó melyben benne foglaltatik a vízfogyasztás, és a fűtés is, a szokásos tételeken kívül. Gáz átalány kb 3600 ft/ hó. Ezen felül a villanyfogyasztással kell kalkulálni. A fűtés házközponti, saját kazánja van a háznak. További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Amennyiben ingatlant kell eladnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a hitellehetőségekről, jogi lehetőségekről ingyenesen és kötelezettség nélkül! Ügyvédi háttérrel és ingyenes banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételt! Hitelre van szüksége? Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára leg kedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az az ingatlan megtekintésekor a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Várom megtisztelő hívását!