Gödöllő
Kiadó családi ház
Ár
750 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31565
Gödöllő központjában ház kiadó munkásszállóként !!
Méretek
Méret
180
Telek mérete
800
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Gödöllő
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Figyelem! Munkásszálló kiadó cégek részére. Akár 12 fő elszállásólására is képes családi ház. Mérete nagy, a szobák világosak és tágasak. Földszint: -2 háló, szobánként 2-2 fő részére (ágy, éjjeliszekrény, ruhásszekrény fejenként) -Nappali 2 fő részére -Konyha-étkező egyben -Fürdőszoba -Wc Emelet: Egy nagy szoba mely két részre tagolódik a kisebbik részben 2 személynek a nagyobbik részben további 4 személy részére lett kialakítva hálóhely ággyal, éjjeliszekrénnyel, lámpával. Az emeleten van továbbá: egy gardróbszoba valamint egy tágas fürdőszoba wc-vel A ház további felszereltsége: -étkezőasztal székekkel -étkészlet, poharak 12 személy részére -2 hűtőszekrény -mikrohullámú sütő -mosógép -szárító -vasalódeszka, vasaló Extrák: - klíma a földszinten - kocsibeállási lehetőség az udvarban két autó részére - internet - televíziók - előkert pihenésre Azonnal költözhető 2 havi kaució plusz tárgyhó ellenében