Gyömrő
Eladó lakás
Ár
65 350 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31475
MAGAS MINŐSÉGŰ, KERTKAPCSOLATOS TÁRSASHÁZI LAKÁSOK GYÖMRŐN!
Méretek
Méret
69
Telek mérete
92
Terasz mérete
8
Legnagyobb beép. magasság
280 m
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Gyömrő
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

padlófűtés,

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2025
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megbízható kivitelezőtől eladó több lakásos társas házi ingatlanok privát kerttel, fedett autó beállóval, 2025 IV. negyedévi átadással! MAGAS MINŐSÉGŰ, KERTKAPCSOLATOS TÁRSAS HÁZI LAKÁSOK! Gyömrőn, Kastélydomb lakóparkban jelenleg épülő, 3db, 3 lakásos társasházban, kertkapcsolatos lakások eladók! A kivitelező cég tulajdonosa 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik biztos anyagi háttérrel, valamint számos referenciával Mendén, Gyömrőn illetve Balatonon egyaránt! Minden telken 2 lakás fedett kocsibeállónál csatlakozik egymáshoz a harmadik lakás a többitől teljesen szeparált, belső két szintes elrendezésű ház! A tágas lakótérben: nappali, amerikai konyha + étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, és külön mellékhelyiség található. A lakáshoz tartozik egy teljesen szeparált 92 m2 saját használatú és tulajdonú kert. Minden ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik! Műszaki adatok: • 30-as porotherm tégla főfalak • Leier 10N+F válaszfalak Vakolt felülettel • Nyílászárók: hőszigetelt 3 rétegű üvegezésű fehér műanyag nyílászárókA rejtett redőny tokok és a levezetők árát tartalmazza a redőny, Palást, szúnyogháló, motor árát az alapár nem tartalmazza! Külön kérésre, térítés ellenében rendelhető, az ablakok bukó-nyíló vasalásúak. • A ház fűtése hőszivattyús padlófűtéses hőleadással lett kivitelezve • Burkolatok: bruttó 3500 Ft/m2 árig választható hideg és meleg burkolatok • Falak festése: falak és mennyezet glettelt, 2x-i fehér festéssel • Szaniterek: kád (70x170) fehér Akril vagy épített zuhany fülke, üvegajtóval, 80cm-es folyókával, egyszerű zuhany csapteleppel • ALFÖLDI fehér kerámiamosdó, WC falba épített rejtett tartályos fehér nyomó lappal, MOFÉM ECO csaptelepek • A konyhabútor nem képezi a szerződés tárgyát - nettó 69 m2 lakótér - 92 m2 saját kert - 8 m2 terasz - 15 m2 gépkocsibeálló Udvar, kert: Minden lakáshoz tartozó kert elválasztása megtörténik!! A kertekben átlagosan 10 cm termőföld terítését vállalja a kivitelező. Átadás: 2025. IV. negyedév A TÁRSASHÁZBAN JELENLEG MÉG MINDEN LAKÁS FOGLALHATÓ! A részletes tervdokumentáció valamint a teljes műszaki tartalom személyesen megtekinthető vagy e-mailben a rendelkezésére bocsátom. Környék: Buszmegálló 5 perc gyalogos távolságra található. Gépjárművel 10 percen belül megközelíthető bevásárlási lehetőségek, bank, gyógyszertár, iskola, óvoda egyaránt. Egyéb információért kérem, hívjon bizalommal! További dokumentumok irodánkban megtekinthetők. Kínálatunkban további új építésű lakások, házak is elérhetőek. Nézze meg és hívjon, megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem