Mályi
Eladó lakás
Ár
55 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3147
Prémium minőség, egyedi tervezés Mályi határában
Méretek
Méret
110
Nettó méret
110
Telek mérete
500
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Mályi
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

zöld energia

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Energia tanúsítvány
AA+
Építés éve
2022
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Lakások száma
4
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Megvételre kínálom Mályi határán lévő, most épülő, kertvárosi övezetben fekvő 104 m2-es, 2,5 szobás + amerikai konyhás, nappalival rendelkező társasházi ingatlant, igény szerinti pihenőkert és garázs résszel. Az ingatlan kizárólag csak a legmodernebb minőségi anyagokkal épül. Az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően tudjuk kialakítani, előre egyeztetés alapján. A belső kivitelezés során választható hideg meleg burkolat, riasztó, klíma, napelem előkészítése, valamint egyedi elképzelés megvalósítását is tudjuk biztosítani. Az átadás kulcsrakészen történik. Az ingatlanra minden kapcsolódó állami támogatás, CSOK+ kedvezményes hitel (Babaváró), Lakás korszerűsítési támogatás, ÁFA visszatérítés stb. igénybe vehető. Cégünk maximális és teljeskörű szakértői segítséget tud ezekhez biztosítani. A teljes tervdokumentációt megtekintheti irodánkban. Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Tolnai Szilveszter: +3630/936 7855 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. https://immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!