Szigetszentmiklós
Eladó sorház
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31245
Családi ház kényelme Szigetszentmiklós központjában! Kiváló Lokáció! Nappali+3 lakószoba + garázs
Méretek
Méret
142
Telek mérete
1647
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Egyéb adatok
Bútorozott
Részben bútorozott
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

világos

Kert

kertkapcsolat

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szigetszentmiklós központjában kínálunk eladásra egy 2007-ben felújított téglaépítésű, szigetelt, alacsony rezsiköltséggel fenntartható háromszintes, tágas terekkel rendelkező nappali +3 hálószobás lakást garázzsal, hatalmas szépen parkosított privát zöld környezetben. A zárt parkosított udvar kizárólag a 6 sorházi ingatlanhoz tartozik. Az ingatlan családi ház kényelmét biztosítja a város központjában. A sorházi lakás lokációja kiváló, hiszen HÉV és Buszmegállótól 2 percre van, az ingatlantól tényleg minden karnyújtásnyi távolságra, gyalogosan is elérhető. Az ingatlan paraméterei: Alagsor (48nm): • garázs 28,8 m2 • mosókonyha 18,24 m2 Földszint (48nm): • konyha 18,7 m2 • kamra 1,4 m2 • Wc 1,4 m2 • nappali 24 m2 • erkély 5 m2 Emelet (48nm): • 3 hálószoba 12,8 m2, 9,43 m2, 12,72 m2 • közlekedő 4,8 m2 • fürdőszoba 5,8 m2 A téglaépítésű ingatlan fűtését és melegvízellátását kombi cirkó biztosítja radiátoros hőleadással, fürdőszobában padlófűtéssel. További előnyök: • 3,6kw -os inverteres Hűtő-fűtő klíma minden szobában • automata locsolórendszer fúrt kútról • fedett borgácsozóhely • szépen parkosított udvar locsolórendszerrel Az ingatlan Szigetszentmiklós közkedvelt központi részén található, így a mindennapi szolgáltatások és üzletek könnyen elérhetőek. A környéken bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, éttermek, szolgáltatók széles választéka, piac, számtalan bevásárlási lehetőség, pékségek, cukrászdák, gyógyszertár várja az új lakókat. MINDEN csupán egyetlen karnyújtásnyira van! A közlekedés kiváló, a tömegközlekedési eszközök és a közúti kapcsolatok könnyű hozzáférést biztosítanak Budapest és környékének minden részéhez. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem VeneoSys2019-2023 © Immo1 Ingatlan

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.