Halásztelek
Eladó családi ház
Ár
53 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31149
Ideális méretű telek, önálló családi ház sok lehetőséggel, jó elhelyezkedés, remek ár!
Méretek
Méret
90
Méret tulajdoni lap szerint
575
Telek mérete
575
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

pince,

fúrt kút,

aknás garázs,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1974
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Internet szolgáltató
Vodafone
TV szolgáltató
Vodafone
Leírás
Önálló családi ház Halásztelek központhoz közel keresi új tulajdonosát! Nettó 75 m2 CSOK+ és piaci jelzáloghitelre egyaránt alkalmas ingatlan! Műszaki jellemzők: - masszív beton alap - beton födém, felfelé bővíthető - dupla, thermo üveges műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval - fűtése gáz- és vegyestüzelésű kazánnal megodott lapradiátor hőleadókkal, telefonról vezérelhető termosztáttal - melegvíz ellátás újszerű állapotú, okos villanybojlerről történik - hűtését HITACHI klíma biztosítja - a szobákban faparkettát, a többi helyiségben járólap burkolatokat találunk - a villanyvezetékhálózat felújításra került, réz vezetékek kerültek beépítésre - teljesen új a villanyóra 3 fázissal (32, 16, 16 A) - kamera rendszer részére kábelek kiépítve Helyiségek/elosztás: - a bejárati ajtó egy kényelmes méretű előszobába vezet, innen nyílik a tágas konyha, a konyhából pedig a kádas fürdő+wc valamint egy hatalmas kamra. Az előszobából jutunk a két egymásból nyíló, nagyméretű szobába is. Mindkét szoba szép világos és benapozott. Kert: - az 575 m2-es telek épp ideális méretű. A ház mögött egy szerelőaknás garázs került kialakításra, amely fűtött, ipari árammal ellátott valamint vezetékes internet és wi-fi is elérhető a garázsban is - a garázs mellett találunk még egy fedett kocsibeállót is valamint egy 18 m2-es, trapézlemezzel borított tárolót. Szintén rendelkezésre áll egy pince és egy 5x3 méteres beton alap is elő lett készítve. Itt könnyedén kialakítható egy hangulatos szaletli vagy sütögető, ami a meleg nyári estéken ideális helyszíne a baráti, családi összejöveteleknek. - a kert öntözése fúrt kútról megoldott Környék / infrastruktúra: - a közlekedése akár autóval, akár tömegközlekedéssel remek: a legközelebbi Volánbusz megálló 5 perc sétára található, autóval pedig szintén 5 perc az M0-s autóút. A település központja szintén néhány perces sétatávolságra van. Itt minden megtalálható a hétköznapokhoz: élelmiszer üzlet, zöldséges, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, cukrászda, hentes, posta, fodrász, stb... Keresett környék! Megbeszélés szerint birtokba vehető! Jöjjön és nézze meg, a hét bármely napján, hétvégén is előzetes egyeztetést követően megtekinthető! Várom hívását!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.