Paks
Eladó családi ház
Ár
16 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31111
Pakson felújítandó családi ház kis telekkel eladó!
Méretek
Méret
46
Méret tulajdoni lap szerint
248
Telek mérete
248
Belmagasság
230 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Paks
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

hátsókert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Rusztikus
Leírás
Pakson felújítandó családi ház kis telekkel! Pakson a Hidegvölgy utcában kínálom eladásra az alábbi korszerűsítést igénylő, variálható kis családi házat. A vegyes falazatú (karban tartott) összközműves családi ház némi ráfordítással kitűnő otthona lehet új tulajdonosának. Paraméterek: 248 nm. telek, a ház hasznos lakóterülete 46 nm.+ tároló, füstölő, pince, -1+1 szobás, étkező konyha fürdőszoba wc.-vel, konvektoros fűtés, műanyag nyílászárók és 15 éve cserélt elektromos hálózat, tető jó állapotban, a ház víz elleni szigetelése megoldott, az 50cm-es falaknak köszönhetően a nyári melegben is kellemes a belső hőmérséklet, víz, villany, csatorna és gáz bevezetve, nem utcafronti elhelyezkedés!!!! Ha unod a panelt, nem vágysz hatalmas telekre, de szeretnél egy kis kertet, zöldet, ahova még az autóddal is be tudsz állni, a szomszédokról meg nem is beszélve Ha a nagyszülők már nem tudnak a 2.emeletre felmenni és kertesben gondolkodtok, és legfőképpen „bevállalós” vagy felújítás terén, akkor mindenképp ajánlom figyelmedbe ezt az ingatlant! Tehermentes, jogilag rendezett, akár azonnal birtokba vehető! Ár: 16,9 MFt. Rugalmasan mutatható, előzetes időpont egyeztetés után! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.