Érd, Postástelep
Eladó családi ház
Ár
109 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31081
Parkosított telken, kétgenerációs ikerház Érd-Postástelepen!
Méretek
Méret
167
Méret tulajdoni lap szerint
708
Telek mérete
708
Terasz mérete
3
Belmagasság
265 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Postástelep
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

elektromos kapu,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Érd-Postástelep egyik legkeresettebb fiúneves utcájában, 708 m2-es teljes közművel ellátott, parkosított telken kétgenerációs ikerház ELADÓ! A két lakóegység egy 100 m2-es belső kétszintes, valamint egy 67 m2-es földszintes ingatlanból áll. A fő épület 1974- ben épült B30-as téglából, rajta 5 cm-es EPS szigetelés. A személybejáraton kívül, az utcafronton elhelyezkedő, két autó tárolására alkalmas garázson keresztül is meg lehet közelíteni a házat. Az alsó szinten kapott helyet az előszoba, ahol kényelmesen meg tudunk érkezni. A nappali-konyha-étkező az óriási ebédlő asztallal a család központi közösségi élettere. Az alsó szinten kapott helyet továbbá a dolgozó szoba valamint egy fürdőszoba-mellékhelyiség. A konyha mellett egy kicsi, de annál praktikusabb kamra is található. A felső szinten két nagyobb méretű hálószoba kapott helyet, melyből a szülői háló erkély kapcsolatos. Megtalálható továbbá a felső szinten is egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. A kisebb ház 2000-ben épült, hivatalos bővítési terv szerint. A 67 m2-es lakótérben egy szép nagy teraszkapcsolatos nappali, egy hálószoba, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. A két épület egy tárolóval kapcsolódik, így közös falazat NINCS! A ház megközelítése a nagyobb ház teljes elkerülésével, az ott lakók zavarása nélkül lehetséges. A beépített bútorok, valamint a szaletli a vételár részét képezik. A kert, a terasz és a szaletli a jó idő beköszöntével újabb életteret biztosít a családi reggelik és ebédek, valamint kerti programok eltöltéséhez. A körbe kerített, örökzöldekkel teli gyönyörűen gondozott hátsó kert pedig biztosítja az intim szférát ezekhez az időtöltésekhez! Műszaki adatok: A nagy ház B30-as téglából épült, lapos tetős kivitelezéssel. A külső-belső nyílászárók fából és műanyagból készültek és minden ablak redőnnyel felszerelt. A fűtés és meleg víz ellátásáról, gáz-cirkó gondoskodik, aminek a költsége igen takarékos. Az elektromos hálózatot 2015-ben cserélték és egyben bővítették is, 3 x 16 A !!! A kisebb ház 38-as téglából épült, a födém könnyűszerkezetű, a tető betoncserép héjazatot kapott. A kisebb házban a közművek közül a gáz külön órával, a víz-villany almérővel vannak ellátva, így akár kiadásra is alkalmas. Környék: Az utca aszfaltozott! Óvoda, gyalog 5 perc, általános iskola és gimnázium is egyaránt 2 buszmegálló távolságra van!! A közelben pékség, közért, zöldséges és gyógyszertár, orvosi rendelő is megtalálható. Buszmegálló, Budapest illetve Érd központi részének irányába egyaránt, 4-5 perc sétatávolságra van. A 0-ás, M6-os, valamint a M7-es autópálya is autóval, egyaránt tíz percen belül megközelíthető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem