Sopron, Belváros külső
Eladó lakás
Ár
33 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31041
Azonnal költözhető lakást keres Sopronban? Olvasson tovább!
Méretek
Méret
42
Cím
Vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Város
Sopron
Városrész
Belváros külső
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉK
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Leírás
A lakás a Jókai utcában, parkosított, zöldövezeti rész mellett helyezkedik el, egy rendezett társasház második emeletén. Elrendezését tekintve található benne egy világos nappali, egy hálószoba, külön konyha étkező spájzzal, tusolós fürdő wc-vel, közlekedő és egy "beépített gardrób" helyiség. Ezen kívül a lakáshoz saját, 10 m2-es tároló is tartozik a földszinten. A szobák jó állapotú fa parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az ablakok 2 rétegű, hőszigetelt, műanyag nyílászárók, a fűtésről egy BOSCH gázkazán gondoskodik, gázkonvektorokkal. A bejárati ajtó és a konyhabútor a közelmúltban cserélve lett. Az ingatlan praktikus elosztású, állapotát tekintve költözhető, vagy azonnal bérbe adható. A társasház rendezett, megtakarítással rendelkezik, közös költség 11.000 forint. A szomszédok vegyes korosztály, barátságos lakókkal, kisállat tartása nem probléma. A Jókai utca a két legnagyobb park, a Deák tér és az Erzsébet kert között található, a közelben játszótérrel, boltokkal, iskolákkal és egyetemmel. Belváros gyalog 5 perc séta. Kiváló a tömeg közlekedés, buszmegálló 2 perc, vonatállomás 5 perc gyalogosan. További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Irányár: 33.500.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.