Dunavarsány
Eladó családi ház
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30905
A városközpontban mégis csendes utcában!
Méretek
Méret
140
Telek mérete
870
Legnagyobb beép. magasság
7 m
Beépíthetőség
25 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunavarsány
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
20000
Kert

körbejárható

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1982
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
1
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Dunvarsány központi részén, az Árpád utcában, 140nm-es, 5 szobás, 1982-ben épült, tégla családi ház, 870nm-es parkosított telken, garázzsal ELADÓ! A telket a jómódú család gondosan kiválasztva a vonathoz, orvosi rendelőhöz, óvodához és iskolához könnyedén gyalog is elérhető távolságban vásárolta meg. Majd a házat 1982-ben építették rá, a szabályos téglalap alakú telek első harmadára előkert ráhagyással. Sávos beton alapra helyezték, víz szigeteléssel látták el, porotherm téglából építették beton födémmel, sátor tetővel, pala héjalással. Klub szobából 10nm-es száraz pince, I. emeleti összkomfortos lakószint és a tetőtér beépítve. A ház „anyáról lányára szállt” melyet folyamatosan, karbantartottak, nem lakott utolsó évben a fűtést temperálták és a kertet kertész gondozta. Az ablakok gerébtokos fa nyílászárók, redőnnyel kiegészítve, a meleg vízről villany bojler gondoskodik. A fűtést gáz és vegyes tüzelésű kazánok látják el radiátor hőleadó egységekkel. Az élhető alaprajznak köszönhetően rendkívül jó hangulatú, és jól használhatóak a teljesen külön nyíló szobák, nagy méretű erkéllyek, kiszolgáló helységek . Az épület mögött zsalukőből egy külön 50nm-es állattartásra készített alsó épület lett kialakítva. A nagy méretű fűtött garázs és műhely egyben az épületen belül található külön wc-vel. A tágas kert gyümölcs fákkal beültetett, van itt a teljesség igénye nélkül körte, alma cseresznye és güge, valamint egy komoly beton kerti grillező is helyet kapott. Akár két generációs funkciót is könnyedén ellát, vagy kiadható ezzel komoly bevételt generál. Ajánlom azon vásárlóknak akik egy (rendkívül jó alapra) újítás után, irigylésre méltó komoly ingatlan tulajdonosai szeretnének lenni. Környék és közlekedés: Dunavarsány központ, Polgár mesteri hivatal és környéke, kiemelt kertvárosi övezet, iskolák óvodák a közvetlen környezetben. Prestige kisvárosi vonzáskörzet, Sportcsarnok, Református templom stb... Az ingatlan a vonatállomástól 6 percre (mely a Keletibe-be közlekedik) , ahonnan a város bármely pontja könnyen megközelíthető számos közlekedési eszközzel. Finanszírozás: A ház akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem