Szekszárd
Eladó lakás
Ár
29 950 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30669
Exklúzív panorámás lakás eladó!
Méretek
Méret
50
Méret tulajdoni lap szerint
50
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Szekszárd
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
panorámás
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
prémium
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
csúsztatott zsalu
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
A Szekszárd központjában található 50 m2-es, 9. emeleti, 2 szobás lakást igényes, átgondolt kivitelezéssel újította fel tulajdonosa. Minden beépített bútor, minden burkolat és nyílászáró magas minőségű. A teljes lakótérben használt finom, pasztel színvilág időtlen stílusú, minden korosztály ízlésének megfelel. ELHELYEZKEDÉS - Szekszárd, Mészáros Lázár utca - belvárosi környék - minden fontos intézmény, bolt elérhető gyalog, közelben a buszmegálló, vasutállomás - parkolási lehetőség a ház körüli parkolókban INGATLAN - lakótér: 50 m2, - 2 szobás társasházi lakás MŰSZAKI/ÁLLAPOT: - csúsztatott zsalus, szigetelt épület - az épületben 2 db lift van - műanyag nyílászárók, redőnnyel ellátva, új biztonsági bejárati ajtó - teljesen felújított fürdőszoba és WC (vezetékek, burkolatok, szaniterek cseréje) - a fűtésről és a melegvízellátásról egyedi mérős radiátorok gondoskodnak - egymással tökéletesen harmonizáló járólap, laminált lap burkolatok - víz és villanyhálózat teljeskörű felújítása megtörtént - hűtő-fűtő klíma EXTRÁK: - új, jó minőségű, egyedileg gyártatott beltéri tolóajtók, amelyek megnövelik a helykihasználást - új, méretre gyártatott konyhabútor, elszívóval, sütővel, főzőlappal - új, méretre gyártatott mosdószekrény, ahol a mosógép helye is ki van alakítva - nagyméretűre átalakított előszoba, ami akár irodasarokként is használható - hatalmas, világos ablakok, gyönyörű panorámával Az ingatlan azonnal költözhető, per-, igény-, és tehermentes. Ha Ön is ilyen jó elrendezésű, ízlésesen felújított, problémamentes ingatlant keres, akkor ne habozzon! Hívjon, és megmutatom.