Leányfalu
Eladó nyaraló
Ár
29 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30513
LEÁNYFALUN, DUNA PARTI TÁRSASHÁZBAN 1,5 SZOBÁS ERKÉLYES NYARALÓ ELADÓ
Méretek
Méret
30
Méret tulajdoni lap szerint
6000
Terasz mérete
8
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Leányfalu
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
vízparti
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

erkély

Felszereltség

pince

További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Leányfalun a központban eladó egy 1,5 szobás erkélyes nyaraló, Duna partra néző társasházban, gyönyörű parkosított kertben. Környék: A társasház egy 6000 m2-es, közös osztatlan tulajdonú, parkosított telken fekszik, csendes környezetben. A telek körbekerített, több bejárattal rendelkezik. Egyik bejárata a község központjára néz, melytől 2-3 perc sétára elérhető több bolt, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelők, iskola, óvoda és benzinkút. Másik bejárata a Duna partra nyílik, ahol számos kikapcsolódási lehetőség is várja a pihenni vágyókat. Parkolásra a zárt udvarban van lehetőség, több autó számára is. Társasház: Az épület az 1980as években épült, téglából. Az ingatlan jó állapotú, 2 szintes, 8 lakásos társasház. A közelmúltban megtörtént a víz-és villany vezetékek cseréje. A lakáshoz tartozik egy közös, 150 m2-es, zárható pince. A közös költség 160.000 Ft/év, amely tartalmazza víz díjat, a szemét szállítási díjat, a takarítást, a kert gondozást, valamint a társasházi felújításokat és karbantartásokat. Lakás: A 30 m2-es lakás az 1. emeleten található. Tájolása kedvező, környezete csendes, természetközeli. Található benne 1 egész + 1 fél szoba, egy konyha, egy fürdőszoba. A nagyobbik szobához tartozik egy Duna partra néző 8 m2-es erkély, mely csodás kilátást nyújt. Jelenleg a lakásban a fűtés nem megoldott. A meleg vizet egy 80 literes villany bojler biztosítja. A villany mérőórája egyedi, a víz mérőórája pedig közös. Az ingatlanban 2022-ben szintén megtörtént a villany -és vízvezetékek cseréje, a falak festése illetve a parketták felújítása, csiszolása. Fa nyílászárók vannak. Akár azonnal használatba vehető. A társasházban minden év novemberében a víz elzárásra kerül, és csak márciusban elérhető újra, ezért állandó lakhatásra nem alkalmas. Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik szeretnének a természethez közel feltöltődni, pihenni, sportolni. 5 perc séta távolságra található a leányfalusi strand, ami közkedvelt helye mind az itt élőknek, mind az itt nyaralóknak. A közelben számos kirándulóhely, és szórakozási lehetőség is elérhető. Kiváló befektetési lehetőség is rejlik a lakásban, ilyen célra is remek választás lehet.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!