Szigetmonostor
Eladó nyaraló
Ár
26 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30459
SZIGETMONOSTOR - HORÁNY RÉSZÉN, CSENDES KIS UTCÁBAN, JÓ ELRENDEZÉSŰ, 2 SZOBÁS NYARALÓ ELADÓ, 2 PERC AUTÓÚTRA A SZABAD STRANDTÓL
Méretek
Méret
50
Méret tulajdoni lap szerint
50
Telek mérete
497
Terasz mérete
20
Belmagasság
231 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetmonostor
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

pince

További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1982
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Lakóövezet
Szerkezet
fa
Megközelíthetőség
nem aszfaltozott út
Leírás
Szigetmonostor - Horány részén, csendes kis utcában eladó egy jó elrendezésű, 2 szobás, nagy teraszos faház, közel a Duna parthoz. Az ingatlan egy 497 m2-es telken fekszik, csendes kis utcában. A telek körbekerített, parkolásra az udvarban van lehetőség. A nyaraló egy 1982-ben épült Erdért faház, melynek szigetelése megegyezik egy 30 cm vastagságú téglafallal. A tető jó állapotú. A házon palatető van, a teraszon pedig kb. 3 éve készült el a cserepes lemez tető, mely szintén hibátlan állapotban van. Az épület földszintes, 50 m2 hasznos alapterületű, jó elosztású. A nyaralóban található egy nappali, egy étkező, egy konyha, egy hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba. A bejárat előtt egy 20 m2-es terasz is kiépítésre került. A ház alatt található egy kb. 3 m2-es pince, illetve az udvaron egy kb. 6 m2-es tároló. Az épület nyílászárói fából vannak, mindenhol ellátva zsalugáterrel. Jelenleg a nyaraló fűtése villanyfűtéssel lehetséges. A közművek közül a villany be van vezetve, gáz az utcában van, a víz illetve a csatorna bekötésére az utcában nincs lehetőség. A szennyvíz elvezetésére emésztőgödör lett kialakítva. A vízellátás Elpumps házi vízművel van megoldva, így a víz használat zavartalanul működik. A meleg vizet egy 80 literes villanybojler biztosítja. Szigetmonostoron minden intézmény és szolgáltatás megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Egyre népszerűbb település, a lakói barátságos, kedves emberek. Budapest közelsége miatt kiváló választás. Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nyugalmat, csendet, és a madárcsicsergést. Ez a környezet nagyszerű a feltöltődésre. 2 percnyi autózásra található a Duna part, ami remek fürdőzési lehetőség, a környékbeliek kedvelt strandja. Ezen kívül egy másik, nagy szabad strand is található kb. 10 percre a nyaralótól. Remek választás lehet akár még befektetés céljára is.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!