Csömör
Eladó családi ház
Ár
129 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30253
CSÖMÖRÖN, JÓ ELOSZTÁSÚ, FELÚJÍTOTT, 2 SZINTES CSALÁDI HÁZ, 2 KÜLÖN BEJÁRATTAL, AKÁR 2 GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS TÖKÉLETES!
Méretek
Méret
133
Méret tulajdoni lap szerint
678
Telek mérete
678
Terasz mérete
28
Belmagasság
263 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Csömör
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

kandalló,

kondenzációs kazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

riasztó,

halastó,

fúrt kút,

tároló,

elektromos kapu,

kandalló,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1985
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Pest-vármegye egyik legkedveltebb településén, Csömörön, rendezett családi házas övezetben, 678 m2-es összközműves telken elhelyezkedő, bruttó 133 m2-es, felújított, 2 szintes, 5 szobás családi ház eladó. Az ingatlan a 80-as évek elején épült, kétszintes, tégla építésű. A telek lejtéséből adódóan az utcafronti bejáraton a felső szintre juthatunk egyből. Itt 84 m2 a lakóterület.Elosztása amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, előszoba, lépcsőház.Tartozik a nappalihoz egy 28 m2-es fedett terasz is, mely tökéletes helyszíne a nyári étkezéseknek vagy esti borozgatásoknak. Az alsó szintre, ami 35 m2-es, egy belső lépcsőn keresztül juthatunk le, illetve ez a szint is rendelkezik külön bejárattal, így a kertből is közvetlenül megközelíthető. Itt egy nappali, igény szerint konyhával, egy hálószoba és egy fürdőszoba található. A fűtést és meleg víz ellátást kondenzációs kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, valamint a nappaliban hangulatos kandalló került beépítésre. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A kertben kis kerti tó, gyűrűs kút és tároló is található. A parkolás a zárt udvaron, vagy az ház előtt megoldott. Ideális választás a ház fiataloknak, kisebb családoknak, 2 generációnak a 2 külön bejáratú lakrész miatt, vagy akár vállalkozásnak is. Főbb műszaki paraméterek: -678 m2 összközműves telek -oldalhatáron álló beépítési mód -telek szélesség: 17 m -telek mélység: 39,9 m -119 m2 hasznos alapterületű lakótér -28 m2 fedett terasz -beton sávalap -főfalak: POROTHERM 38 tégla -válaszfalak: POROTHERM 10 tégla -8 cm homlokzati hőszigetelés -külső és belső lépcsők: monolit vasbeton szerkezetűek -födémek: vasbeton gerendás födém -tető: sátortető, cserépfedéssel -műanyag nyílászárók,redőny, szúnyogháló -kondenzációs kazán -kandalló -klíma -elektromos kapu -riasztó -gyűrűs kút -kerti tó -tároló A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!