Tárnok
Eladó ikerház
Ár
89 600 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29593
Tárnok- ÓFALU, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ, új építésű ikerházak ELADÓAK!
Méretek
Méret
84.5
Telek mérete
483
Terasz mérete
35
Belmagasság
275 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tárnok
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú,

padlófűtés

Konyha stílusa

amerikai,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

elektromos kapu

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Energia tanúsítvány
B
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Tárnok csendes családi házas részén, prémium minőségű, 84,5 m2-es, nappali + 3 szobás, hőszivattyús, tégla ikerházak ELADÓK! CSOK plusz és illetékmentesség! ELHELYEZKEDÉS: Tárnok-Ófalu csendes, rendezett utcájában - minden elérhető a közelben: üzletek, hivatalok, óvoda-iskola, sportpálya, buszmegálló! - parkolás: az udvarban, zárt területen, valamint a ház előtt lehetséges INGATLAN: 4. számú lakás (hátsó telek, hátsó lakás, földszintes): telekterület: 483 m2 beépített bruttó alapterület: 110 m2 nettó hasznos alapterület: 84,5 m2 kertterület: 373 m2 (ebből 235 m2 zöldfelület, 138 m2 burkolt) TERASZ: 37 m2, részben fedett MŰSZAKI ÁLLAPOT: Magas műszaki tartalommal, megbízható és nagy múlttal rendelkező cég kivitelezése Tégla szerkezetű, vasbeton födém, kerámia cserép 15 cm homlokzati szigetelés, 10 cm-es lábazati szigetelés és 20 cm födém szigetelés 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók redőnnyel-szúnyoghálóval elektromos kapuk külső homlokzaton elhelyezett kerti csap, vízhatlan konnektor falba épített Geberit WC klíma és riasztó vezetékelés-kiállások A kulcsrakész állapotban a kivitelező az alábbiakat vállalja: - hideg - meleg burkolatok: 5.000,- Ft/ m2 - belső nyílászárók: 50.000,- Ft/ db - szaniterek: Alföldi és Mofém termékeket lehet választani - ENERGIATAKARÉKOS LEVEGŐ-HŐSZIVATTYÚ - padlófűtés hőleadás és meleg víz ellátás - a kertben az építkezés befejeztével tereprendezés történik valamint 10 cm fekete termőföldet terítenek szét. Természetesen a fentiektől el lehet térni, ebben az esetben utólagos elszámolás történik! OPTIMÁLIS MOST LEFOGLALNI AZ INGATLANT, MIVEL SAJÁT IGÉNY ÉS ÍZLÉS ALAPJÁN TÖRTÉNHET A BEFEJEZÉS! KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁS: - CSOK plusz - illetékmentesség Az ingatlan magas színvonalon, a mai kor igényeinek megfelelően, a legkorszerűbb technológiákkal és minőségi anyagokból készült. A prémium minőségű, letisztult stílusú otthon, akár több gyermekes család számára is maximális kényelmet nyújt. A kert részeként, a hatalmas terasz, a jó idő beköszöntével újabb életteret biztosít a családi reggelik és ebédek, valamint a családi, baráti kerti programok eltöltéséhez. Tárnok, Budapesttől 20 km-re, az Érd-Sóskúti-fennsík és az Érd-Ercsi-hátság határán, a Dunába torkolló Benta-patak két oldalán Érd és Martonvásár között található. A 7. számú főközlekedési út és az M7-es autópálya határolja.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem