Dunaharaszti
Eladó családi ház
Ár
66 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29555
Megvételre kínálok Dunaharaszti, a Rákóczi ligeten egy 360 nm-es telken található 80 nm-es vegyes falazatú felújított ikerházfelet.
Méretek
Méret
80
Telek mérete
360
Terasz mérete
16.4
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunaharaszti
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Szerkezet
vegyes falazat
Leírás
Megvételre kínálok Dunaharaszti, a Rákóczi ligeten egy 360 nm-es telken található 80 nm-es vegyes falazatú felújított ikerházfelet. CSOK PLUSZRA alkalmas! HÁZ A vegyes falazatú ház 1970-ben épült, 2000-es években hozzáépítették az előszobát és konyhát. A cserépfedésű tető kőzetgyapottal szigetelt. A ház nagy belmagasságának köszönhetően még tágasabbnak tűnik tér. A hangulatos fedett terasz 16,4 nm. Az udvarról közelíthető meg a padlásfeljáró és pincelejáró. Fűtését modern kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja, az otthon melegéről radiátorok gondoskodtak. Egyéb fűtési lehetőség: hűtő-fűtő klíma, cserépkályha. Rezsije alacsony, kb. 30-35.000 Ft, ebből a fűtés és gáz 14.000 Ft. A műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. 2022-ben új bejárati ajtó, burkolatok lettek cserélve. Igény esetén a bútorok a vételár részét képezik. KERT A kert körbekerített, szépen gondozott, gyümölcsfákkal ültetett. A locsolórendszer fúrt kúton keresztül segít a növények öntözésében. Épület mellett 8 nm-es fából készült tároló alkalmas a szerszámok tárolására. Kiépített kamerarendszer biztonságot ad, az elektromos kapu segíti a mindennapokat. KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA Parkolás a ház előtt, illetve az udvarban több autó számára is lehetőség van a térkövezett beállón. Közelben: bölcsőde, óvoda, iskola, boltok. Helyi buszmegálló 10 percre, ami a központhoz visz (középiskola, orvosi rendelők, piac), ahonnan HÉV megállója is megtalálható. További részletek és megtekintés miatt, kérem hívjon telefonon a hét bármely napján! A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.