Miskolc, Győri kapu
Eladó lakás
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29543
Miskolc - Jura lakóparkban KIVÁLÓ elrendezésű, földszinti AKADÁLYMENTESÍTETT 89 m² ÚJSZERŰ lakás ELADÓ!
Méretek
Méret
89
Méret tulajdoni lap szerint
89
Terasz mérete
5
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Győri kapu
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
teremgarázs vásárolható
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

parkosított,

kertkapcsolat

Terasz

erkély

Felszereltség

garázs,

riasztó,

elektromos garázs kapu/ajtó,

játszótér,

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2018
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
felújított
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvásárlásra kínálok Miskolc - Andor utcán, a Jura lakóparkban egy ÚJSZERŰ 89 m² alapterületű lakást! A földszinti lakás teljes mértékben AKADÁLYMENTESÍTETT! Az ingatlan egy zárt, körbekerített lakóparkban található, melynek megközelítése egy zárt előtér felől történik. 2 lakás bejárata található a zárt térben. A napfényes ingatlan ablakai 2 irányba néznek - utcafront és oldalkert. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az otthon melegét központi fűtés biztosítja, egyedi méréssel. Nyáron a hűs levegőről pedig klíma gondoskodik. A szobák, a nappali laminált parkettával, a konyha és a fürdőszobák járólappal burkoltak. Az erkély elektromos redőnnyel és napellenzővel ellátott. Helyiséglista: - 1 hálószoba - 3 félszoba - nappali + étkező - konyha - erkély - közlekedő - előszoba - fürdőszoba - káddal - fürdőszoba - zuhanyzóval - wc A biztonságról riasztórendszer gondoskodik. Igény szerint TEREMGARÁZS HELY és tároló vásárolható az ingatlanhoz, melyek vételára: 6.000.000 Ft Ez az ingatlan vételárán felül számolandó. A lakópark barátságos környezetben helyezkedik el, egy egyirányú autóút mellett. Kevésbé forgalmas útszakasz, ahol inkább gyalogos- és biciklisforgalom jellemző. A közösen használható zárt udvar remek lehetőséget kínál szabadidős tevékenységekre, gyermekek számára játszótér biztosított. Irányár: 69.900.000 Ft Jöjjön el, tekintsük meg együtt ezt a szuper ingatlant!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem