Érd, Tusculanum
Eladó ikerház
Ár
67 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29415
ÚJÉPÍTÉSŰ ikerház kerttel és kocsibeállóval ÉRDEN!!
Méretek
Méret
65
Terasz mérete
12
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Tusculanum
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

padlófűtés,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős,

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
B
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Az ingatlan Érd közkedvelt városrészének, Tusculánum egyik csendes mellékutcájában, családi házas környezetben épült. A nettó 65 m2-es lakótérben: nappali- amerikai konyha + étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és külön mellékhelyiség, ezen felül egy 12 m2-es terasz teszi komfortossá a család életét. Az ingatlan csak minőségi anyagokból, precíz kivitelezéssel épül. Műszaki adatok: 30-as porotherm tégla főfalak, 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel. A válaszfalak, 10-es válaszfal téglából készülnek. A külső nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, bukó - nyíló kivitelben. A ház fűtését elektromos kazán biztosítja, padló fűtéses hőleadással, a meleg víz ellátást pedig elektromos bojler Parkolás: 1 gépkocsi számára alkalmas fedetlen, térkövezett parkoló az udvarban. - törölközőszárítós radiátor a fürdőszobába 1 db - padlásfeljáró, és padlás tér burkolása OSB-vel kb. 6 m2 - riasztóhoz tartozó kábelezés előkészítése - kaputelefon előkészítése (kábelezés) - nettó 65 m2 lakótér - 12 m2 terasz - saját gépkocsi beálló - saját kert AZ INGATLANT, ÜGYVÉD ÁLTAL ELLENJEGYZETT HASZNÁLATI MEGÁLLAPODÁSSAL ÉRTÉKESÍTJÜK! A részletekért és megtekintési időpontért keressen bizalommal, hétvégén is dolgozom!! Környék: Buszmegálló 3 perc kényelmes sétatávolságra található. Bevásárlási lehetőségek, bankok, gyógyszertár, iskola, óvoda, szintén nagyon gyorsan megközelíthető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem