Tököl
Eladó lakás
Ár
38 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29407
Tökölön 2 szobás, erkélyes téglalakás Eladó!
Méretek
Méret
53
Terasz mérete
4.5
Belmagasság
272 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tököl
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált,

ablakos,

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2001
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Tökölön a Pesti úti lakótelepen 53 m2- es, 2 szobás, tégla építésű 3. emeleti erkélyes lakás eladó. Az ingatlan jellemzői: - tégla lakás - világos, napfényes lakótér - hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók részben szúnyoghálóval és redőnnyel - fűtését és melegvíz ellátását gáz kombicirkó biztosítja, lapradiátoros hőleadással - 53 m2 alapterület - 3. emelet - 2 szoba - kádas fürdőszoba - 4,5 m2-es erkély - klíma - tehermentes - 9 000 Ft a közös költség - jól kialakított elrendezés - tiszta, rendezett lépcsőház - jó lakóközösség Helyiséglista: - előszoba - konyha - 2 hálószoba - kádas fürdőszoba - WC - erkély A Pesti úti lakótelep infrastruktúrája és közlekedése nagyon jó, tömegközlekedéssel és autóval is egyszerűen megközelíthető. Pár perc sétával elérhető a helyi és távolsági buszjáratok megállója, mellyel így hozzáférhető a H6-os hév is (Ráckeve-Tököl-Közvágóhíd között közlekedik). A lakótelep remekül ellátott. Néhány perc sétára megtalálható több élelmiszerüzlet, pékség, posta, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, uszoda stb. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és hívjon minket bizalommal, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az egyedi remek lakást! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.