Márkháza
Eladó családi ház
Ár
17 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29399
Eladó Márkházán egy 80 mm2-es részben felújított családi ház
Méretek
Méret
80
Telek mérete
3315
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Márkháza
Alapvető adatok
Szobák
3
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

étkezős,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1956
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
Leírás
Márkházán eladó egy részben felújított 80 m2-es átlagos állapotú, karbantartott családi ház. ELHELYEZKEDÉS: Salgótarján 10 perc alatt elérhető autóval. Buszközlekedése, jó. Kedvelt község, egyre többen választják fiatalok és családosok. Pár perc autóút a 21-es számú főút, ahonnan Budapestet egy órán belül elérni. Nagyon jó közösségi falu, helyi rendezvények színesítik a hétköznapokat. Közkedvelt a faluban a Banditos Pizzéria, amely igazi olasz ízvilágot képvisel a kemencében sütött pizzáival. Jó szomszédokat talál és csodás, panorámás kilátást a telekre. AZ INGATLAN: - Hasznos alapterület 80 m2 - 1956-ban kőből és téglából épült. - Telek méret 3.315m2 Helyiségek: - 3 egész szoba - Konyha - Tároló - Fürdőszoba - pince helyiség (száraz) MŰSZAKI ÁLLAPOT - összközműves - a meleg vizet a gázkazán biztosítja - fűtési lehetőség az ingatlanban: kombi gázkazán - dupla fa nyílászárók melyek redőnnyel ellátottak - pala tető, fagerendás Teljes fürdőszoba felújítás történt 3 éve, mellyel egyidejűleg megtörtént a fürdő villanyvezeték hálózat cseréje és a víz és csatornarendszer korszerűsítése. A tulajdonos által nagy odafigyeléssel folyamatosan, napi szinten karbantartott az ingatlan. Található a ház folytatásában egy kb 20 m2-es fedett terasz, melyet felújítással a családi rendezvények központjává lehet tenni. Valamint a kiépített kemence és füstölő még változatosabbá teheti a mindennapokat. Megtalálható a telken számos gyümölcsfa, alma, körte, szilva és őszibarack fa. Ásott kút is lehetőséget ad a locsolásra. Ha elnyerte tetszését az általam kínált ingatlan, a hét bármely napján elérhető vagyok. Rugalmasan megtekinthető. CSAK NÁLUNK! DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelem van. További szolgáltatások: -Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek! -Energetikus -Statikus -Referenciával rendelkező generál kivitelező. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.