Salgótarján
Eladó családi ház
Ár
74 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29121
SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ CSALÁDI HÁZ CSODÁS KILÁTÁSSAL,AKÁR 2 GENERÁCIÓ RÉSZÉRE IS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!
Méretek
Méret
138
Méret tulajdoni lap szerint
790
Telek mérete
790
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Salgótarján
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos,

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
hegyekre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1975
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Nógrád-vármegyében, Salgótarján kedvelt részén, 790 m2-es telken, kétszintes, 138 m2-es hasznos alapterületű, 6 szobás jó állapotú, 2 külön bejárattal is rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan 1975-ben épült téglából, eredetileg földszintes volt, majd 2008-ban a tetőtér is beépítésre került. 2 külön bejárattal rendelkezik, így igény szerint az alsó szint és a felső szint teljesen elszeparálható egymástól, így akár 2 család vagy generáció részére is tökéletes választás. Az alsó szint szépen fel van újítva, ennek hasznos alapterülete 83 m2. Itt kialakításra került egy tágas, hangulatos amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdő, 2 wc, előszoba és egy tároló helyiség. Az emeletre egy kényelmes lépcsőn juthatunk fel, itt jelenleg egy nappali, 3 hálószoba egy fürdőszoba,wc, közlekedő található. Az ingatlanhoz tartozik 2 terasz is, illetve hangulatos kert, játszótér. A ház fűtését és meleg víz ellátását kondenzációs kazán biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros hőleadással. A nappaliban találunk még egy kandallót is. Az alsó szinten 2016-ban a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, redőnnyel, szúnyoghálóval.Tartozik a házhoz még 2 pince is, egy tároló valamint egy autó részére beállási lehetőség a garázsban. A képen látható beépített, gépesített konyhabútor és a beépített szekrények a vételár részét képezik. Főbb műszaki paraméterek: -tégla építésű 2 szintes családi ház -15 cm-es homlokzati szigetelés -vb. födém -20 cm kőzetgyapot szigetelés -cseréptető -földszinten műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval -tetőtérben fa szerkezetű ablakok -kondenzációs kazán, padlófűtéssel és radiátorokkal -kandalló -3 klíma -épített kemence -kerti csap A parkosított szép kertben pihenési lehetőségek, játszótér is ki lett alakítva, gyönyörű kilátással a szomszédos hegyekre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!