Zalakaros
Eladó nyaraló
Ár
7 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29091
Kezdjen új életet Zalakaroson!
Méretek
Méret
60
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Zalakaros
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Zalakaros település központi részéhez közel, külterületi részen, Falusias lakóövezetben 2089 nm nagyságú kivett gazdasági épület, gyömölcsös művelési ágban nyilvántartott terület, kúttal, nagy udvarral keresi új gazdáját. Az ingatlanon 60 nm alapterületű, beton és tégla alapra épült könnyűszerkezetes épület található, melyben 3 szoba, fürdőszoba, konyha-étkező helyiségek kerültek kialakításra. Az udvaron egy különálló tároló is található. Az épület igény szerint felújítandó! Az ingatlan víz és villany bekötéssel rendelkezik. A terület aszfaltos úton megközelíthető. A közelben található buszmegálló, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, tűzoltó állomás, rendőrség, iskola, óvoda, bölcsőde. Az ingatlan Lf-3 övezetbe tartozik, amelyre az alábbi előírások vonatkoznak: Falusias lakóterület: Az „Lf-1”, „Lf-2”, „Lf-3” és „Lf-4” jelű falusias lakóövezet lakóépületek, a mező- és az erdőgazdasági építmények, továbbá a lakosságot szolgáló, környezetre jelentős hatást nem gyakorló kereskedelmi, szolgáltató építmények elhelyezésére szolgál. A falusias lakóövezetben elhelyezhető épület: a) telkenként legfeljebb 2 lakást, b) mező- és erdőgazdaság, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró gazdasági tevékenységi célú, c) kereskedelmi, szolgáltató, d) szállás jellegű, h) sportrendeltetést is tartalmazhat. Lakóépület és azzal egybeépített gazdasági épület esetén: Homlokzatmagasság: 6,0 m Épületmagasság: 5,0 m Különálló, nem utcafronti gazdasági épület esetén: Homlokzatmagasság: 6,0 m Épületmagasság: 5,5 m A telek beépíthetősége: 20 %. Ha ez a kedvező adottságú sokféle hasznosítási lehetőséget magában foglaló terület felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Irányár: 7,5 mft Tel: 36307739925/302466606