Érd, Parkváros
Eladó családi ház
Ár
94 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28869
ÉRD-PARKVÁROS EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN, FANEVES UTCÁK EGYIKÉBEN, FÖLDSZINTES, 5 SZOBÁS, MEDENCÉS CSALÁDI HÁZ CSODÁS PANORÁMÁVAL!
Méretek
Méret
165
Méret tulajdoni lap szerint
763
Telek mérete
763
Belmagasság
240 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Parkváros
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kandalló,

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Fényviszonyok

világos

Kert

előkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2002
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
könnyűszerkezet
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Érd-Parkváros egyik legkedveltebb részén, 763 m2-es összközműves telken épült, bruttó 165 m2-es, ( nettó 144 m2) földszintes, 5 szobás, nagy teraszos, medencés családi ház eladó. Az ingatlan Érd-Parkváros egyik csendes, Faneves zsákutcájában található, igényes szép házak szomszédságában. Az M7-es és M0-ás autópálya és Budapest bevezető szakasza 5 perc alatt elérhető.Buszmegálló mindössze 500 m-re. A környéken minden megtalálható ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele, óvoda, iskola, bank, bevásárlási lehetőségek, kávézó, dohánybolt stb. A földszintes, félig könnyűszerkezetes ház 2001-ben épült, a tartófalak téglából vannak, a határoló falak 5 cm-es homlokzati szigeteléssel és fával is le lettek burkolva. Hasznos alapterülete 144 m2. Elosztása jó és praktikus: nagyméretű, tágas nappali, étkezővel, szeparált konyha, kamrával és 4 hálószoba került kialakításra. A fürdőszoba és wc külön helyiségben található. A fűtést és meleg víz ellátást 2 éve beszerelt kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, valamint egy fatüzelésű kályha. A nyílászárók fából vannak. A nappaliból hatalmas teraszon keresztül juthatunk ki a kertbe, itt kapott helyet egy süllyesztett medence is, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A telken kerti tároló és szaletli is található. A parkolás a házhoz tartozó térkövezett autóbeálló helyeken megoldott. Az ingatlan riasztóval és kamerával is felszerelt. -763 m2 összközműves telek -144 m2 lakótér -nappali+4 hálószoba -szeparált konyha+kamra -20 m2 terasz -fa nyílászárók -gázcirkó fűtés -riasztó, kamera -medence -kerti tároló

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!