Taksony
Eladó ikerház
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28789
Újszerű, modern, fiatalos álomotthon Taksonyban eladó!
Méretek
Méret
92
Telek mérete
394
Terasz mérete
13.75
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Taksony
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

oldalkert,

előkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

kertkapcsolat,

terasz

Felszereltség

riasztó,

fúrt kút

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2019
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Újszerű, modern, fiatalos álomotthon Taksonyban eladó! 92 m2-es 3 szoba+ nappalis, gardróbos ikerház fél eladó 394 m2-es elszeparált telekkel! A ház 2019-ben téglából épült betoncserép fedéssel. Egy zöldövezeti lakóparkban található, csendes környezetben. A rezsiköltsége rendkívül alacsony a saját mérőóráknak köszönhetően. Műszaki paraméterek és további adatok az alábbi felsorolásban tekinthetőek át: - 2019-ben téglából épült betoncserép fedéssel - 10 cm-es szigetelést kapott - 2 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálókkal és elektromos redőnyökkel rendelkezik - padlófűtéssel ellátott - melegvízellátását egy Ariston kondenzációs kombi gázkazán biztosítja - modern konyhabútor beépített gépekkel - igényes burkolatok az egész lakásban - 2 db wifis hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről - tágas, kádas fürdőszoba - közlekedő helyiség beépített bútorokkal - 13,75 m2-es terasz elektromos napárnyékolóval, melyről csodás panorámában gyönyörködhetünk - galériázott tároló, mely az udvarról közelíthető meg - fúrt kút - riasztó- és kamerarendszer Helyiséglista: - közlekedő - konyha - nappali - 3 szoba - gardróbszoba beépített polcrendszerrel - fürdőszoba - külön wc - galériázott tároló Infrastruktúra: Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Autóbusz megálló és a MÁV vasútállomás a közelben található. A leírás kizárólag tájékoztató jellegű! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.