Szekszárd
Eladó lakás
Ár
21 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28751
ELADÓ Szekszárdon 52 m2-es, alacsony rezsivel rendelkező, földszinti téglalakás, saját tárolókkal
Méretek
Méret
52
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Szekszárd
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
tégla
Leírás
ELADÓ Szekszárdon 52 m2-es, alacsony rezsivel rendelkező, földszinti téglalakás, saját tárolókkal ELHELYEZKEDÉS - Szekszárd, keleti városrész - közelben vonat- és buszpályaudvar, bolt, iskola, óvoda, gyógyszertár - csendes lakókörnyezetben, zsákutcában található - parkolási lehetőség a ház előtt, az utcán INGATLAN - nettó 52 m2 - 6 lakásos téglaépület - földszinti elhelyezkedés - tiszta, rendezett lépcsőház - egy nagyobb, és egy kisebb saját tárolóval rendelkezik - az épület mögött közös kertrész - keleti tájolású lakás HELYISÉGEK - közlekedő: 6,2 m2 - szoba: 18 m2 - szoba: 13,5 m2 - kamra: 1,35 m2 - konyha: 7 m2 - wc: 1,2 m2 - fürdőszoba: 4,85 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - lakóház általános állapota: jó állapotú - tégla szerkezetű épület - nagyon kedvező rezsiköltség - a fűtés gázkonvektorral megoldott (a konvektorok fel vannak újítva) - új, 5 kulcsos, plasztik biztonsági bejárati ajtó - új gázbojler - új villanyóra szekrény - belső burkolatok: parketta, metlaki kő - a kisebb szobában beépített szekrény - redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, dupla üvegű fa ablakok Az ingatlan nagyon alacsony rezsiköltséggel rendelkezik, valamint földszinti elhelyezkedésének köszönhetően nyáron a legnagyobb melegben is hűvös marad. Akár azonnal költözhető, de ráfordítással ízlés szerint tovább alakítható. Rendkívül csendes környezetben, zsákutcában található. A vonat- és buszpályaudvar, bolt, iskola, óvoda, gyógyszertár pár perc sétával könnyedén elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!