Tahitótfalu
Eladó nyaraló
Ár
41 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28487
TAHITÓTFALUN CSENDES UTCÁBAN, 2 SZINTES, ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA ALKALMAS NYARALÓ, CSODÁS PANORÁMÁVAL
Méretek
Méret
50
Méret tulajdoni lap szerint
688
Telek mérete
688
Terasz mérete
14
Belmagasság
250 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tahitótfalu
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

elektromos,

konvektor

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség

tároló,

pince

További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1981
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Üdülőövezet
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
nem aszfaltozott út
Internet szolgáltató
Telekom
TV szolgáltató
UPC
Leírás
Tahitótfalun, Tahi hegyoldalban, csendes kis utcában eladó egy 2 szintes, állandó lakhatásra alkalmas nyaraló, csodás panorámával és gondozott udvarral. Az ingatlan egy 688 m2-es telken fekszik, csendes kis zsákutcában, üdülőövezetben. A telek körbekerített, parkolásra az udvarban van lehetőség, több autó számára is. A ház 1981-ben épült, 30-as Porotherm téglából. A tető jó állapotú, betoncserép. Az épület 2 szintes, 50 m2 hasznos alapterületű, jó elosztású. A földszinten található egy nappali, egy konyha és egy fürdőszoba. Az emeleten kialakításra került egy szoba, és egy wc. A földszinten egy 14 m2-es terasz található, az emeleten pedig egy 8 m2-es erkély, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Duna is jól látható. A ház alatt található egy 14 m2-es zárható tároló, és egy 8,6 m2-es pince, amelyben levegőztető rendszer is van. A fűtésre több lehetőség is megoldott. A földszinten beszerelésre került egy Panasonic Nordic hűtő-fűtő klíma, illetve mind a földszinten, mind az emeleten található 1-1 konvektor, amik PB gázpalackkal működnek. Az emeleten továbbá távirányítós, elektromos fűtés is biztosított. Az ablakok fából vannak, reluxával is ellátva, a bejárati ajtó műanyag, üveges. Gáz és csatorna nincs az utcában. Egy 6 m2-es emésztő gödör lett kialakítva, melyre talajterhelési díjat nem kell fizetni. A telek szépen gondozott, hangulatos. Méretének köszönhetően sok lehetőség rejlik benne (pl.: medence, játszótér, kerti sütő is kialakítható), de akár az ingatlan is tovább bővíthető (25% a beépíthetőség). Jelenleg bőségesen termő gyümölcsfák és bokrok is találhatóak az udvaron: besztercei magvaváló szilva, májusi rozmaring alma, germerszdorfi cseresznye, nagy szemű diófa, körtefa, fügebokor, csipkebogyó és 5 tőke szőlő. Az ingatlan hitelezhető! A községben található élelmiszerbolt, vegyesbolt, gazdabolt, zöldséges, hentes, posta, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, valamint orvosi rendelők, és kormányablak. Minden, ami a mindennapi élethez szükséges. Egy vagy két fő részére nagyszerű választás lehet ez az ingatlan. Azoknak ajánlom ezt a környezetet, akik szeretik a nyugalmat, csendet, és a madárcsicsergést. Akár állandó lakhatásra, akár nyaralóként is tökéletes, ha néha elvonulnának feltöltődni a mindennapi nyüzsgés elől. Tahitótfalu egyre népszerűbb település, a lakói nagyon kedves, barátságos emberek. Budapest közelsége miatt számos család választotta otthonának az utóbbi években. Az itt élőket rengeteg program lehetőség várja.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!