Pusztazámor
Eladó ipari
Ár
145 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28467
PUSZTAZÁMOR 3000 m2 ipari terület, csarnok és irodaépülettel ELADÓ!
Méretek
Méret
340
Telek mérete
3000
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Pusztazámor
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Pusztazámoron, aszfaltozott fő út mellett, ipari-kereskedelmi övezetbe sorolt 3000 m2 telek, 240 m2 csarnok épülettel valamint 100 m2 irodával ELADÓ! Pusztazámor Pest megyében, Budapest határától 25 km-re található. Az eladó telek, a Sóskúti ipari parktól 7 km-re, M7-es autópályára kivezető főút mellett, M1-es, M0-ás autóúttól aszfaltozott úton megközelíthető, lakott belterület határától 100 m-re. A 7,5 tonna feletti teherautók, gépjárművek ÚTDÍJ és SÚLYKORLÁTOZÁS NÉLKÜL megközelíthetik a területet! A telek 3.000 m2, Melynek a fele aszfaltozott a többi murvázott! A rajta lévő épületek: - klímával hűtött-fűtött iroda 100 m2 - beton aljzattal rendelkező, 6 - 7 m belmagasságú csarnok épület: 240 m2 Műszaki adatok: Ipari áram, ipari víz, bekötve, gáz, szennyvízcsatorna, telekhatáron kívül. A telephely a telek besorolása alapján (Gip) alkalmas raktározási, gyártási, műhely tevékenységek végzésére, valamint nagy munkagépek parkolására, tárolására is. A jelenlegi HÉSZ alapján, a telek beépíthetősége 50%-os (még beépíthető +1.500 négyzetméter szintenként)!!! Az ingatlan tehermentes. A telephely jelenleg bérbe adott, megtekintése, csak előzetes egyeztetéssel lehetséges! AZ INGATLAN JELENLEG CÉG TULAJDONA, ÍGY A VÉTELÁRAT ÁFA TERHELI!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem