Mogyoród, Újfalu
Eladó családi ház
Ár
69 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28225
Kertes ház eladó csendes utcában nagy kerttel garázzsal
Méretek
Méret
106
Méret tulajdoni lap szerint
76
Telek mérete
1183
Terasz mérete
8
Legnagyobb beép. magasság
270 m
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Mogyoród
Városrész
Újfalu
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
körbejárható
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Terasz

terasz

Egyéb extrák
szuterénben garázs ami szigetelt, alu és műanyag redőny, szunyogháló, klíma,
Felszereltség

garázs

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1981
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Internet szolgáltató
van
TV szolgáltató
van
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Mogyoródon főúthoz , és központhoz is közel elhelyezkedő önálló kertes házat kínálok eladásra. Aszfaltos csendes utcában található a szép nagy átlátható telek. Belül tágas rendezett, jó állapotú és rendkívül jó elrendezésű felújított házzal rendelkezik Telek mérete: 1183 m2 Építés éve: 1981-2000 Ház mérete 76 + 30m2 -Földszinten 46m2 taláható :a tágas nappali , terasz és kertkapcsolattal, és innen nyílik az étkezős konyha és a fürdőszoba. Az emeletre egy kényelmes fa lépcső vezet a fürdőszoba mellett. -Tetőtérben 30m2 található: két különnyíló hálószoba . Méretük bruttó :12, 15m2 Extrák: A ház alatt szuterén van! Mérete 30m2 Betonozott, kövezett, szigetelt, fűtött, csatornázott. ablakokkal ellátott helység. Most garázsként funkcionál, de külön lakrésznek lehet kialakítani! Egyéb extrák: -új műanyag nyílászárók -Ablakokon új aluminium illeve műanyag redőny -Szunyogháló -Földszinten hűtő-fűtő klíma -Tető egy éve lett felújítva -Elektromos kerkapu, garázskapu Kocsibeállási lehetőség: garázs 1 autónak, nyitott betonozott beálló kerten belül 1 autónak tovabbi parkolási lehetőség ház előtt 2-3 autónak A ház 5cm dryvit szigetelésű , az alábetonozott szuterén miatt rendkívül jó hőmegtartó épület. Nyáron hűvös, télen tartja a meleget. Jöjjön el és tekintse meg a számos lehetőségeket kínáló tágas kertet és kellemes családi házat