Dunapataj
Kiadó panzió/szálloda
Ár
1 250 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 27117
Szállás lehetőség cégek részére hosszú távra Dunapatajon
Méretek
Méret
497
Méret tulajdoni lap szerint
2130
Telek mérete
2130
Belmagasság
300 cm
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Dunapataj
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
10
Fürdőszobák száma
10
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2015
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Lakások száma
6
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Rendkívüli szállás lehetőség cégek részére hosszú távon Dunapatajon! Dunapataj központi helyén található panzió jellegű komplett ház október 1-től újra várja megbízható cégek alkalmazottjait, vezetőit igényes ,kulturált környezetben. Pakstól 33 km-es távolságra, kihasználva a nem rég átadott dunai hidat (Tomori Pál)kb. 28 perces autóúttal megközelíthető. A 2 szintes épület összközműves. Földszint: 275 nm.+ Emelet: 222 nm. A földszinten tágas étkező, közösségi tér, melegítőkonyhával, tálalóval. Az emeleten található 6 db szoba légkondicionálóval ellátott, amiből 2 apartmanként (beépített konyhával) szolgál és mindegyikhez saját fürdőszoba és wc. tartozik. Férőhelyek száma: 12 fő, de a szobák pótágyazhatóságának köszönhetően akár 18 főnek is alkalmas. 1.apartman: 36 nm. 2 személy részére, pótágyazható, saját konyhával, fürdőszoba WC. 2.apartman: 43 nm. 2 személy részére, pótágyazható, saját konyhával, fürdőszoba WC. 3. szoba: 27,5 nm. 2 személy részére, pótágyazható, fürdőszoba WC.+ erkély! 4.szoba: 26 nm. 2 személy részére, pótágyazható, fürdőszoba WC.+ erkély! 5.szoba: 29 nm. 2 személy részére, pótágyazható, fürdőszoba WC. 6.szoba: 29 nm. 2 személy részére, pótágyazható, fürdőszoba WC. A földszinten tágas étkező, közösségi tér, melegítőkonyhával, tálalóval. Külön pingpong szoba kondigéppel. Mosókonyha vasalási lehetőséggel. Férfi-női mosdók. Fedett terasz asztalokkal, székekkel, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk a hatalmas, gondozott kertre. Az autók a saját, zárt udvaron biztonságban parkolhatnak kényelmesen (max.8 autó) A ház fűtéséről gázkazán rendszer gondoskodik. A környék rendkívül sok kikapcsolódási lehetőséggel bír (Szelidi-tó, Bakod puszta lovasprogram). Kiépített bicikliútvonal akár Kalocsára, Paksig! Bérleti díj: 1.250.000.- / hó.+ rezsi (magánszemélyes ingatlan bérbeadás, Áfa nincs) 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj a szerződéskötés feltétele! A háznak saját bejárónője van, aki rendezi a takarítást, mosást külön szolgáltatási díj ellenében. Az ingatlan megtekintése előzetes telefonos időpont egyeztetés után történik! Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal és bővebb felvilágosítással szolgálok! Ha a kényelmet, biztonságot, igényességet keresi jól megközelíthető helyen és nem tömegszállást, akkor ne habozzon! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.