Nagycenk
Kiadó telek
Ár
200 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 27115
Frekventált helyen keres felszerelt telket vállalkozásához? Jó helyen jár!
Méretek
Méret
1386
Telek mérete
1386
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Város
Nagycenk
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
A tavalyi évben be lett kerítve, 2 bejárattal rendelkezik, tolókapukkal szerelve, villany (3 fázis) telken, gázcsonk szintén! A bérleti díjban benne van egy téliesített, hőszigetelt, vízzel villannyal, IRODA helyiséggel és tusolós wc-vel ellátott faház használata!! Kiváló lehetőség olyan vállalkozónak, akik bekerített, murvázott területet bérelne jó helyen. Könnyen megközelíthető, egyszerű parkolással. Sopron és Nagycenk között található, fő út mellett, szemben benzinkút! Alkalmas lehet: - autómosó üzemeltetésére - lerakat számára - autó, egyéb jármű kereskedéseknek - de bármilyen cég részére megfelelhet, legyen szó akár dísznövény kereskedésről, akár bármilyen hasonló tevékenység üzemeltetésére, hisz rengetegen elhaladnak az ingatlan mellett minden nap! Bérleti díj: 200.000 forint/hó + rezsi + 2 Hó kaució Hosszú távú bérleti szerződés szükséges! Kérem csak hosszú távon bérelni tudó és akaró érdeklődők keressenek! További információért kérem keressen telefonon! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.