Nagydorog
Eladó családi ház
Ár
23 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26689
Nagydorog központjában átalakítás alatt álló ingatlan ELADÓ!
Méretek
Méret
156
Telek mérete
1627
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Nagydorog
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

egyéb

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

hátsókert,

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Falusi CSOK
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Nagydorog központjában átalakítás alatt álló ingatlan ELADÓ. ELHELYEZKEDÉS - központi fekvés, Kossuth utca - közelben: iskola, óvoda, templom, hivatal, bank stb. - parkolási lehetőség a garázsban és az udvarban INGATLAN - telek: 1627 m2 - lakótér nettó 66 m2, további 90 m2 még lakótérré alakítható - földszintes épület HELYISÉGEK - konyha + előtér: 15 m2 - szoba: 16 m2 - kupolás szoba: 28 m2 - fürdő+WC: 7 m2 - fedett terasz: kb. 15 m2 - garázs: 45 m2 - aknás, betonozott rész: kb. 50 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - tégla építésű épület, az 1800-as évek végén épült - 5 cm-es szigeteléssel ellátott (kivéve utcafront, ami színezett nemesvakolattal borított) - frissen glettelt és festett falak - új vízvezeték az egész házban - új szennyvízvezeték - új villanyhálózat, új villanyóra (32 A) - fa ablakok kétrétegű hőszigetelt üveggel és fa beltéri ajtók - új betonaljzat, fürdőben és a konyhában új járólap burkolat - közmű: villany rendelkezésre áll, a víz és a szennyvíz bekötése az új tulajdonosra vár - egyedi fűtési lehetőség (3 kémény), gázcsonk az utcán (radiátorhoz fűtési rendszer kiépítve) - tetőszerkezet kiváló állapotú, borítása: pala - általános állapot: jó, hátsó rész befejezetlen Az ingatlanhoz tartozik egy pince, több melléképület és egy 45 m2-es, villannyal ellátott garázs. A telek részben körbekerített. Az épület homlokzata, utcafronti ablakai és kupolás szobája helyi védelem alatt áll. Elsősorban befektetőknek, építési vállalkozóknak ajánlom a házat, mert elhelyezkedése és mérete több lehetőséget is rejt magában. Kiválóan alkalmas 2-3 lakás vagy apartman, vendégház vagy telephely kialakítására. Az udvar tágas, több autó számára is megoldott a parkolás és a megfordulás. Hívjon, és megmutatom! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.