Vecsés, Halmitelep
Eladó családi ház
Ár
84 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26573
Kétgenerációs családi ház Vecsés - Halmitelep csendes utcájában!
Méretek
Méret
150
Telek mérete
558
Terasz mérete
12
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Vecsés
Városrész
Halmitelep
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán

Konyha stílusa

étkezős,

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

garázs,

melléképület

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1985
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Vecsés-Halmitelep, nagyon jó adottságú mellékutcájában kínálok eladásra egy bruttó, közel 200 m2-es kétgenerációs családi házat, garázzsal, terasszal és melléképületekkel, autóbeállóval! Az utcai nézetű ingatlan a 70-es évek végén épült egy 558 m2-es teljes közművel ellátott telekre. A hátsó ingatlant egy bővítési terv alapján 1985-ben építették. A két lakóegység egymástól teljesen elszeparáltak, egymástól teljesen független bejárattal rendelkeznek! Az ingatlan folyamatos karbantartása mellett, 2 évvel ezelőtt a fűtés korszerűsítését végezték el, jelenleg pedig a villanyvezetékeket cseréje történik mindkét házban. A házak mérete: utcai nettó 80 m2 a belső nettó 70 m2. A két lakótérben jelenleg 3-3 szoba, étkezős konyha-kamra, fürdőszoba-WC található, A teljes alapterület alatt pincét alakítottak ki. A lakásban lévő kényelmes élhető méretű szobák, terek, akár nagyobb családok lakhatására is kiválóan alkalmas. BEFEKTETŐK RÉSZÉRE TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, BÉRBEADÁSRA TÖKÉLETES! A házak szerkezete: B30-as tégla főfalak, a válaszfalak, 10-es válaszfal téglából készülnek. A ház fűtését gázkazán látja el, radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátását villanybojler biztosítja, éjszakai árammal. - 558 m2 telek - garázs - 12 m2-es terasz - 3-3 szoba AZ INGATLAN TULAJDONOSAI, A XVIII, XIX, Vecsés, Üllő területén, 40 millió forintig LAKÁST IS BESZÁMÍTANAK A VÉTELÁRBA! Gépkocsi tárolása garázsban megoldott, amely betonozott kocsibeállón közelíthető meg. Környék: Buszmegálló és Vecsés vasútállomás 3 perc sétatávolságra található. Autóval az M0-ás autóút, az M4-es autópálya és a 4-es autóút 5-10 perc alatt elérhető. Bevásárlási lehetőségek, pékség, gyógyszertár iskola, óvoda, posta szintén nagyon gyorsan megközelíthető. VÁROM HÍVÁSÁT, A HÉT BÁRMELY NAPJÁN!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem