Veresegyház
Eladó családi ház
Ár
129 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26265
VERESEGYHÁZ BELVÁROSÁBAN, MÉZESVÖLGYBEN, JÓ ÁLLAPOTÚ, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, VÁLLALKOZÁSNAK ALKALMAS ÜZLETHELYISÉGGEL, MŰHELLYEL,TÁROLÓVAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ
Méretek
Méret
145
Méret tulajdoni lap szerint
728
Telek mérete
728
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Veresegyház
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

ablakos,

amerikai,

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

világos

Kert

oldalkert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség

riasztó,

elektromos garázs kapu/ajtó,

tároló,

elektromos kapu,

műhely,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1984
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Veresegyház kedvelt, központi részén, 728 m2-es összközműves telken épült, 2 szintes, bruttó 145 m2-es, 4 szobás családi ház, garázzsal, melléképületekkel eladó. KÖRNYÉK: Az ingatlan Pest-vármegye egyik legfelkapottabb településén Veresegyháza szívében helyezkedik el, mégis csendes, aszfaltozott utcában. A városközpont 2-3 percnyi séta távolságra, ahol minden megtalálható, ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. Bevásárlási lehetőségek, vendéglátó egységek, iskola, óvoda, posta, bankok, piac. A veresi tavak, strand és fürdő mindössze pár perc sétára. Remek tömegközlekedés jellemzi, amivel könnyen eljuthat a környező városokba vagy nagyobb bevásárlóközpontokba is. M3-as autópálya 10 perc alatt elérhető. TELEK: A telek 728 m2-es, minden közművel ellátott. Rendkívül hangulatos, egyedisége, hogy a telek első részében folyik a patak. Az udvar nagy része gyeprácskővel lett lerakva, így több autó számára van beállási lehetőség. HÁZ: A kétszintes családi ház 1984-ben épült téglából, szigetelve van. Jelenleg 2 külön bejáratú lakrészből áll. Az alsó szint 75 m2-es, jelenleg irodaként, vállalkozásként funkcionál, de kis átalakítással és ráfordítással ismét lakássá alakítható. A felső szinten található a lakótér, ide egy fedett lépcsőn keresztül juthatunk fel. Itt található egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, az egyik erkélykapcsolattal, nagyméretű, ablakos fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, gardrób, vendég wc, előszoba és közlekedő. A nyílászárók műanyagból vannak, redőnnyel felszereltek. A fűtés és meleg víz ellátást gázcirkó kazán biztosítja. Az ingatlan jó állapotú, akár tisztasági festés után költözhető. A beépített bútorok és gépek a vételár részét képezik. MELLÉKÉPÜLETEK: A telken további, vállalkozásnak is ideális, könnyűszerkezetes, jó állapotú épületek vannak. A parkolás az idvaron található fedett autóbeálló helyen, vagy a térkövezett részen megoldott. Elektromos kapu, risaztó is beszerelésre került. Az ingatlan nagy előnye a remek elhelyezkedése, illetve a sok lehetőség ami benne rejlik. Két generáció számára is ideális, de a melléképületek vállalkozásnak is tökéletesen alkalmasak. Befektetési célra, akár több bérlemény kialakítására is tökéletes.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!