Szigethalom
Eladó családi ház
Ár
81 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26007
Szigethalom kedvelt részén 130m2-es családi ház garázzsal eladó
Méretek
Méret
130
Telek mérete
573
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigethalom
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2001
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Szerkezet
tégla
Leírás
Szigethalom kedvelt részén egy kulturált utcában eladó egy 2001-ben téglából épült, 130m2-es ház, garázzsal+ fedett kocsibeállóval 573 m2-es a parkosított kerttel. Az ingatlan Szigethalmon a piactól nem messze található egy kulturált mellékutcában. 2001-ben épült téglából, dryvit szigeteléssel ellátott, beton födémes, a tetőtérben még lehetőség van 100 m2 beépítésére. A tető 2018-ban új Terrán cserépfedést kapott és hozzá épült egy 40 m2-es fedett kocsibeálló is. A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek, valamint a bejárati ajtó biztonsági. Az otthon melegéről gázkazán rendszer gondoskodik, radiátoros hőleadással. Rezsije kedvező, 4 fős család esetén is csak 35.000 Ft. Az IKEA-ás gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. Riasztó rendszer és a kamerák növelik a biztonságérzetet. A fűtött garázsba Hörmann automata kapun keresztül lehet bejutni közvetlenül az ingatlanba. Igény szerint, a garázs könnyen szobává alakítható. Az ingatlant háztartási helyiség gardrób és spejz is lakhatóbbá teszi. A fürdőszobában zuhanyzó és hidromasszázskád is található. A középső szobából a hangulatos teraszra lehet kimenni. Nagy extra alapozású térkövezés a ház előtt és a telken belül is könnyíti a parkolást. A kert szépen gondozott, locsolása fúrt kútról megoldható. Közelben megtalálható piac, bolt, iskola óvoda, orvos és posta is. Hév 10 perc séta helyi busz 5 perc.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.