Szigetszentmiklós
Eladó családi ház
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25999
Szigetszentmiklós Ófalu részén 4 szintes ház eladó
Méretek
Méret
216
Telek mérete
593
Terasz mérete
30.72
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
4
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázkazán,

gázfűtés cirkó,

padlófűtés

Konyha stílusa

szeparált,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
körbejárható
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok
Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

bolt,

aknás garázs

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Egyéb hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1985
Állapot
felújított
Épület általános állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
3
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szigetszentmiklós Ófalu részén 4 szintes ház eladó Befektetők, vállalkozók, nagycsaládosok figyelmébe! Szigetszentmiklós Ófalu részén 4 szintes ház eladó Méretekkel rendelkező alaprajzok a képek között láthatók. A földszinti jelenleg garázsként funkcionáló, üzletként nyilvántartott helyiségben szerelő akna is van. Igény szerint átalakítható üzletnek, vállalkozásnak, szolgáltató irodának stb. A földszinti 47,4 négyzetméteres lakrészben amerikai konyhás nappali, háló, és egy fürdőszoba található. Tetszés szerint, az eredeti állapotot vissza lehet állítani: egybe nyitható a jelenlegi garázzsal. Az első emeleti 83 négyzetméteres lakásba egy 30,72 négyzetméteres kertre néző teraszról van bejárat. Helyiségei: két szoba, nappali, külön szeparált konyha, kamra, külön WC és egy fürdőszoba. Két vagy három generációs családnak is ajánlom. A mostani kívülről megközelíthető tetőteres lakrésszel akár össze is köthető, mivel az ingatlan belső lépcsőházzal - ami pillanatnyilag zárt, a külön lakrészek kialakítása miatt - rendelkezik. Tetőtéri bruttó 86,17 négyzetméteres lakrész helyiségei: 5 szoba (2+3 fél), jelentős méretű előszoba, fürdő WC-vel, és egy konyha. Pincéje, azaz szuterén része: 46,26 négyzetméter. Az eredeti fűtésrendszer az itt található gázkazánról működött, minden szinten padló fűtéssel. Jelenleg a tetőtérben a meleg vizet és a fűtést gázcirkó biztosítja. A lakrészeket külön mérő órákkal látták el, így kiadás esetén a fogyasztás külön mérhető. Mind a három lakásban van klíma. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: HÉV és buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Penny, Lidl) iskola, óvoda, és a Duna-part percek alatt elérhetők. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a városi környezet adta infrastruktúrát, de élvezni szeretné a természet, a Duna, a Natura 2000-es tájvédelmi körzet szépségeit is. A leírás kifejezetten tájékoztató jellegű! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal, hétvégén is szívesen állok a rendelkezésére. Irodánk szolgáltatásai: - ingatlan eladás, vétel egyedi kedvezmények - teljeskörű, díjmentes és független banki hitelügyintézés, - biztosításközvetítés - ügyvédi közreműködés

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.