Hejőbába
Eladó villa
Ár
320 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25981
ELADÓ egy gyönyörű, minden igényt kiszolgáló kastély Hejőbábán!
Méretek
Méret
350
Méret tulajdoni lap szerint
3740
Telek mérete
3740
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Hejőbába
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa

gázkazán,

padlófűtés,

kandalló

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Új tulajdonosává válhat ennek a csodálatosan modern, kényelmet nyújtó, múlt századi és jelen divatot ötvöző, eleganciával bíró kastélynak! Ezt a - mai kor minden igényét kielégítő - luxus kastélyt kivételes ízléssel újította fel jelenlegi tulajdonosa, meleg hangulatú exkluzív megjelenést teremtve annak. 1. INGATLAN HELYSZÍNE: Hejőbába községet Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Dél-Borsodban, Miskolctól 30 kilométerre délkeletre, Tiszaújvárostól mintegy 16 kilométernyire, nyugatra találjuk. Hejőbába több irányból is kedvezően megközelíthető: Autópályán: Az M3-as autópályáról a mezőcsáti, vagy a hejőkürti lehajtón keresztül érhető el a település. A 35-ös úton Tiszaújváros felé haladva, Nagycsécs után letérve, vagy Nyékládháza - Mezőcsát útról Hejőpapin, vagy Szakáldon keresztül érkezhetünk a községbe. Szakáld-Hejőbába viszonylatú útszakasz kivételével a szomszédos településekkel az összekötő utak jó minőségűek. 2. ÉPÜLET ÉS KERT JELLEMZŐI: Az ingatlan kifogástalan állapotnak örvend. A 350 négyzetméteres kastély egy közel 4000 négyzetméteres, körbekerített, folyamatosan karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telken található. Az ingatlan téglából épült meg. Az egész épület teljeskörű felújításon esett át 2008-ban. Az extrákat, amit ez a ház kínál, a két boros pincétől a szaunán át a grillházig és az úszásra alkalmas medencéig sorolhatjuk. A nagy bejárati kapu felől óriási gyönyörű gesztenyefák ékesítik az udvart, az egész kertben megtalálható megannyi rózsafaj és dísznövény, ugyanis a tulaj dísznövénykertészként különös odafigyeléssel gondozta ezt a csodálatos, óriási területű kertet. Tartozik még hozzá egy két állásos nagy méretű garázs. 3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL: A kastélyban 8 szoba található: 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy konyha és egy óriási nappali. A gyönyörűen berendezett épületben az alsó szinten a mennyezetet eredeti formára állították vissza. A lépcső és a lépcsőkorlát antik darab, a konyhára pedig bátran mondhatja a tulajdonosa, hogy a lakás lelke. Az egész ingatlant kifinomult ízléssel alkották meg. A legtöbb szobát és helységet gránit burkolattal látták el, amelyek a világ több pontjáról érkezetek egyenesen a házba. A címert is felújították és megtartották eredeti helyén. A 70 cm vastag falak, 5 cm szigeteléssel lettek ellátva. A padlástér kőzetgyapottal lett szigetelve. A beltéri ajtókat asztalos készítette, egyedi megrendelésre. A kültéri nyílászárók Merantiból vannak.A biztonságról az ingatlan egész területén kamera és riasztórendszer gondoskodik. Tetőtere teljesen beépíthető. Ez a kastély temérdek lehetőséget rejt magában, lehet belőle szálló, rendezvényhelyszín, de akár több generáció lakhatására is alkalmas. Jöjjön el és tekintsük meg együtt ezt a különlegesen gyönyörű ingatlant.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/2089

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem