Szigethalom
Eladó családi ház
Ár
109 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25957
Szigethalom csendes utcájában eladó egy téglából épült szigetelt, felújított, tágas 3 szintes nagyon világos nappali + 3 hálószobás duplakomfortos 180 nm-es önálló családi ház 663 nm-es parko
Méretek
Méret
180
Telek mérete
663
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigethalom
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

kandalló,

gázkazán,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Egyéb extrák
medence
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1987
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lakások száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szigethalom csendes utcájában eladó egy téglából épült szigetelt, felújított, tágas 3 szintes nagyon világos nappali + 3 hálószobás duplakomfortos 180 nm-es önálló családi ház 663 nm-es parkosított telken 3 garázzsal, fedett medencével, a telken különálló 40 m2 nagyságú 2 szobás összkomfortos házzal. A nyolcvanas évek végén téglából épült masszív ház cserépfedésű. Az ingatlan modern műanyag nyílászárókkal és bejárati ajtókkal rendelkezik, amelyek hatékony hő- és hangszigetelést biztosítanak. A tető cserépfedésű, ami hosszú élettartamot garantál. Az ingatlan riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt, így a biztonság is garantált. Az ingatlan fűtése gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott radiátoros hőleadással, földszint hidegburkolattal ellátott helyiségeiben padlófűtéssel. Nappaliban kandalló is rendelkezésre áll. 4 klíma biztosítja az ideális nyári hőmérsékletet a szobákban. A 663 nm-es, szépen parkosított és gondozott, térköves kert növényszigetekkel, sziklakerttel, magaságyásokkal, termő gyümölcsfákkal és bokrokkal várja az új tulajdonosát. A kényelmes fedett szaletli tökéletes helyszínt teremt a kikapcsolódáshoz, pihenéshez, és a szabadban való étkezéshez, sütögetéshez. Kerti partik tökéletes helyszíne! A fedett medence minden családtag kedvence lesz! A garázsajtók és a bejárati kapu is elektromos. Az ingatlan a következő helyiségeket kínálja: • Földszint: előtér, tágas és világos nappali, napfényben fürdő konyha étkezővel, kamra, egy tusolós fürdőszoba, wc, lépcsőfeljáró, lépcsőlejáró • Emelet: közlekedő, 3 hálószoba, egy további kádas fürdőszoba WC-vel, gardrób, erkély • Alagsor: gépjárműbeálló, mosókonyha, tárolóhelyiségek • 2 autó számára kényelmes fűtött garázs. • 1 autó számára garázs, tároló • különálló 40 m2 összkomfortos lakrész előszobával, 2 szobával, konyhával, kamrával. Ajánlom nagycsaládosok részére vagy több generációs otthonnak. A 40 m2 lakrész alkalmas 2 generáció együttéléséhez, vállalkozás helyszínére, vagy albérlet és szálláskiadás lehetőségét is magában hordozza. Budapest agglomerációjának egyik kedvelt településéről a főváros H6-s Hévvel könnyen elérhető. 1 kilométeren belül elérhető távolságra van óvoda, iskola, posta orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, kifőzde. A helyi buszjárat megállója 100 méteren belül elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon vagy írjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.