Tolna
Eladó lakás
Ár
27 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25887
ELADÓ Tolnán 50 m2-es jó állapotú, földszinti, csendes lakóövezetben lévő lakás.
Méretek
Méret
50
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tolna
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

étkezős,

ablakos,

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújítás alatt
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Lakóövezet
Szerkezet
tégla
Leírás
ELADÓ Tolnán 50 m2-es jó állapotú, földszinti, csendes lakóövezetben lévő lakás. ELHELYEZKEDÉS - Tolna északi városrészén - a 6-os főúthoz közel - csendes, zöldövezeti környezetben - parkolási lehetőség a lakóövezethez tartozó, bekerített udvarban a lakótömb előtt INGATLAN - alapterület: 50 m2 - földszinten helyezkedik el - a lakóövezethez bekerített, karbantartott udvar tartozik, amelyen játszótér is található - a lakáshoz tartozik egy 4 m2-es, saját tároló is - tiszta, rendezett lépcsőház HELYISÉGEK - előtér: 4,85 m2 - nappali: 19,2 m2 - étkező, konyha: 6 m2 - szoba: 12,3 m2 - fürdőszoba: 3,5 m2 - wc: 1,06 m2 - kamra: 1,4 m2 - erkély: 4 m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT - általános állapot: jó - tégla szerkezetű épület - belső burkolatok: laminált lap és járólap - fa nyílászárók kétrétegű, hőszigetelt üveggel - teljes közmű - a fűtés gázkonvektorral megoldott A földszinti elhelyezkedésének köszönhetően ajánljuk időseknek is, de fiatal fészekrakóknak is tökéletes választás lehet. A 2 szoba jó állapotú, a konyha és a fürdőszoba saját ízlés szerint alakítható. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon és megmutatom!