Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep
Eladó családi ház
Ár
99 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25851
CSALÁDI HÁZ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEKKEL! XVIII. kerületben, 575nm telek, családi házas övezet!
Méretek
Méret
130
Telek mérete
600
Terasz mérete
15
Belmagasság
300 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVIII. kerület
Városrész
Szemeretelep
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

fúrt kút,

aknás garázs

További adatok
Szigetelés
Hőszigetelő vakolat
Elérhető kedvezmények
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
felújítás alatt
Homlokzat állapota
felújítás alatt
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
CSALÁDI HÁZ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEKKEL! XVIII. Kerület csendes kertvárosban, 3 szobás, 130m2-es családi ház 575m2-es telekkel ELADÓ! Eladásra kínálok a XVIII. Kerület egyik legcsendesebb környékén, egy 575m2-es telken lévő 130m2-es alapterületű családi házat. Amennyiben szeretne madárcsicsergésre ébredni reggel és a teraszon nézni a naplementét akkor jó helyen jár! Az ingatlan számos lehetőséggel rendelkezik, tökéletes választás befektetők, valamint családok számára egyaránt! Az jelenleg élhető alapterülete 130m2, melyben helyet kapott 3 tágas és napfényes hálószoba, két darab fürdőszoba és mosdó egyben, valamint egy tágas konyha. A felső emelet jelenleg magas szerkezetkész állapotban van, külső nyílászárók behelyezése megtörtént. Szobák: • 3db külön álló hálószoba • Előszoba • 2db fürdőszoba és wc egy helyiségben • Kamra • Konyha • Közlekedő Kiemelkedő tulajdonságok: • Csendes kertvárosi környék • A ház kertjében akár 4 autó parkolására is van lehetőség • Garázzsal rendelkezik • Privát kert növényekkel Műszaki adatok: • Fűtése: kondenzációs kazán, radiátor hőleadókkal, alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán • Melegvíz ellátását a gázkazán biztosítja • Külső nyílászárók fa és műanyag szerkezetűek • Villanyvezetékek cseréje és vízhálózat felújítása megtörtént • Hideg/meleg burkolatok cseréjén, valamint tisztasági festésen átesett Az ingatlan akár 2 generáció számára is kiváló lehetőség. A felső szint fűtése külön mérőórával rendelkezik. Így befektetőként lehetőségünk nyílik az ingatlant két külön álló lakásként vagy akár a felső emeltet külön kiadni! A kert gondozásához szükséges vizet fúrt kút biztosítja. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további tájékoztatásért és megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Sarkadi Angéla E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvédelem